2020 Corsaya Niyetlendim

psk.selman

Kayıtlı Kullanıcı
55-Samsun
Katılım
17 Eki 2019
Mesajlar
196
Tepki puanı
128
Puanları
43
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar, 7-8 ay 1.6 dizel otomatik astra j deneyimim oldu, motor performansını hala yer yer arıyorum. Şimdi ise 2012 model Honda Accord aracım var kendisiyle keyfimiz oldukça yerinde. Elime bir miktar para geçti, konar göçer bir aile olduğumuz için ev almaya cesaret edemedik, bizde paramız kadarına sıfır araç alalım dedik. Ama malumunuz araç piyasası öyle bir hal aldı ki takip etmek çok güç. 200bin civarı paramız var önceleri yatırımlık civic alalım dediysemde zaten elimizde sedan bir araç var diye şehir içi hanımın kullanabileceği ufak bir araç arayışına girdim. Niyetim Toyotanın yeni HB modeli olan 1.2 turbo olanını almaktı ama Toyotanın araçlarının belirsiz sürede gelmesi ve fiyatının limitimizi aşması beni B segmentlere yönlendirdi. B segmentler içinde de Astranın PSA grubuyla ortak olmasından ötürü görsel olarak dikkatimi çekmişti ama hiç incelememiştim.

2-3 gündür aracı inceliyorum ve acayip hoşumuza gitti araç. Özellikle sürüş güvenliklerinin en baz paketten itibaren sunuyor olması takdire şayan. Bazı opelci arkadaşlar markanın Fransızlara teslim edilmesini pek hoş karşılamamış olsa da bu ortaklığın Opele daha güzel şeyler katacağına eminim.

Sadede gelecek olursam 1.2 Turbo 100HP cam tavanlı elegance donanımlı corsaya niyetlendik. Samsun ve Ordu bayisini aradım ancak ellerinde araç olmadığını önümüzdeki aya geleceğini söylediler. Şuan istediğimiz paket ve ek özeliklerle aracın fiyatı 192.500 TL. Eğer fiyatlandırmada aşırı bir artış olmazsa (10bin üstü) Önümüzdeki ay yeni corsa ile aranızda olacağım.

Araştırdığım kadarıyla forumda henüz alan yok. Eğer almak nasip olursa buraya paylaşımlarımı yapacağım. Kazasız, güvenli sürüşler dilerim.
 
Üst