Opel’in Başarılı SUV’u Crossland, Yarım Milyon Barajını Aştı

Hasip

Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Katılım
16 May 2015
Mesajlar
8,883
Tepki puanı
6,085
Puanları
113
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
c43ed4254ce1f4e87f9bef128153a51d.webp

Opel Crossland, kısa sürede segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olmayı başardı. Şimşek logolu SUV, 2017 yılındaki ilk global lansmanından bu yana gerçek bir satış başarısına imza atarak, 500 bin adet üretim sınırını aştı.

Opel’in 2017 yılında yollara çıkan Crossland modeli, çok yönlü pragmatik özellikleri ile kısa sürede sınıfının en başarılı modellerinden biri oldu ve ilk global lansmanından bu yana 500 bin üretim adedini aştı. Crossland bu başarısını, sınıfında referans noktası olan fonksiyonel ve zengin donanım özellikleriyle elde etti. İspanya'daki Zaragoza fabrikasında üretilen başarılı model, her yeni Şimşek logolu Opel gibi yakın zamanda elektrikli versiyona da sahip olacak. Opel, 2028 yılından itibaren, Avrupa’da tamamen elektrikli araçları tüketicilere sunacak.

Ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak geniş iç mekân ve fonksiyonellik
Opel Crossland, 4,22 metre uzunluğu, geniş ve fonksiyonel iç mekânı ile günlük hayatı kolaylaştırıyor. Crossland, versiyona bağlı olarak sunulan 150 mm ileri-geri hareket eden kızaklı ve katlanan arka koltuklar ile sınıfında rakipsiz olmayı başarıyor. Kızaklı koltuklar, aynı zamanda bagaj hacmini 410 litre ile 520 litre arasında değiştirme kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, arka koltuklar tamamen yatırıldığında, bagaj hacmi 1.255 litreye ulaşıyor.

Sınıfının bir adım ilerisinde gelişmiş teknolojiler ve güvenlik
Crossland’de sürüşü rahat ve güvenli hale getiren çok sayıda destek sistemi bulunuyor. Hız sabitleme ve hız sınırlayıcı, şerit ihlali uyarı sistemi ve full LED farlar standart olarak yer alıyor. Yaya algılama ve ön çarpışma ikazı ile aktif acil frenleme sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi ve daha birçok özellik donanım listesinde yer alıyor.

Opel’in son tasarım anlayışıyla şekillenen modern görünüm
Crossland sadece çok yönlülüğü veya üstün teknolojileri ile değil, aynı zamanda modern görünümü ile de dikkat çekiyor. Geçen sene yenilenen Crossland, vizör de dahil olmak üzere cesur ve yalın yeni Opel tasarımıyla öne çıkıyor. İkonik yeni Opel vizörü, ön cephede tek bir parça gibi durarak otomobilin genişlik algısına katkı sağlıyor. Arka cephe ise aynı derecede cesur ve iddialı bir tasarımla dikkat çekiyor. 2021 yılının başından bu yana Crossland ismi bagaj kapağının ortasında gururla yer alıyor.
 
Son düzenleme:
Üst