2010 yeni astra gsı yakalandı

gsi.mert

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Şub 2010
Mesajlar
219
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Spyshots: 2011 Astra GSI

Opel, Yeni Astra'nın spor versiyonu olan GSI modeli için çalışmalarını bitirmek üzere.

Aracın dizel ve benzinli versiyonları olacağı alınan bilgiler arasında. Benzinli GSI'ın dişli rakibi Golf GTI olurken, dizel versiyonun da Golf GTD ile kıyasıya bir rekabete girişmesi bekleniyor.

Casus fotoğrafları çekilen Astra GSI caddede görüntülenirken aracın ön görünümünde ufak bir kamuflaj olması sona çok yaklaşıldığının bir işareti mi yoksa Opel'in yeni efsanesine olan güveninin sonucu mu belirsiz. Öndeki kamuflajdan anlaşıyacağı gibi aracın tampon tasarımında farklılıklar olacağı belli. Daha sportif ve daha agresif bir ön görünüm, GSI tutkunlarını oldukça memnun edeceğe benziyor. Aracın gündüz saatlerinde yakalanan fotoğraflarının verdiği bazı ipuçları daha var elbette. Örneğin daha alçak spor süspansiyonun daha iyi yol tutuş anlamına geleceği açık.

Artık Avrupa'da giderek sektörleşen casus fotoğrafcılara şimdilerde Carparazzi deniyor. Bu kez Carparazzilerin işi kolaydı çünkü aracın %80'i açıktaydı. Çift egsoz full yan görünüm ve öndeki ufak kamuflajın kapatamadığı agresif detaylar bize aracın bitmiş halini aşağı yukarı görme fırsatı veriyor.

Peki ya teknik detaylar?

Şu an için elimizde sadece Dizel Astra GSI'ın 2.0 litre 4 silindirli bi turbo motoruyla 190 beygir güç üreteceği bilgisi var. Bu muhteşem tablonun güncel GSI modelinin benzinli versiyonuna çok yakın olduğunu hatırlatırsak, sanırız siz de en az bizim kadar heyecan duyacaksınız. (Güncel GSI modeli 200 beygir gücünde ve 0-100 km.yi 8.2 saniyede katediyor)

Astra GSI versiyonlarının satış sunulmasının ardından serinin efsanevi versiyonu; Astra GSI OPC de yollarda olacak.

365.jpg

370.jpg


AÇIKÇASI BEN PEK BEĞENMEDİM GSI FARKLI OLMALIAMA ALIŞIR GÖZÜMÜZ :):) + DİZEL GSI :):)
DESENİZE 2011 DE BUNLARA BİNİCEEZ
 
Son düzenleme:
Üst