Anket Doldurarak Para Kazanılır mı?

Astra97

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 May 2009
Mesajlar
141
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar internetin yeni fenomeni anket doldurarak para kazanma reklamları oldu.Reklamları verenlere sorsanız günde 15-20 anket doldurup anket başına 4 ila 20 dolar arası para kazanıyorsunuz.Parayı da belirli bir para seviyesine geldiğinizde ya hediye çeki ya da nakit para olarak hesabınıza aktarıyorlar.Bu işi yaptığını yazan kişiler var bloglarında.

Gel gelelim soruma.Aramızda bu tip anket doldurarak para kazanan biri var mı?Sanırım aramızda da bir çok kişi bu olayı merak ediyordur, varsa tecrübesi olan anlattıklarından mutlaka herkes faydalanacaktır.
 

m__sonmez

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Mar 2007
Mesajlar
1,457
Tepki puanı
0
Puanları
36
www.facebook.com
Arkadaşlarımdan biri anket doldurma ve site tıklama ile alakalı işlerle uğraşıyordu bir ara anlatmıştı uzun uzadıya ama öyle anlatıldığı gibi değildi olay çok düşük bir rakamdı birisi üzerinden referans sistemiyle üye olunuyo referans olan kişi sizin kazancınız üzerinden de para kazanıyordu tabi bu arada sizde tıklamaya devam. belli bir seviyeye çıkana kadar siz kimseye referans olamıyorsunuz ve kazanç belli bi seviyey çıkana kadarda sizin hesaba geçmiyor gibi bi durumda söz konusuydu belirli bi zaman giriş yapmayınca sistem dışa atma gibi şeylerde vardı en son konuştuğumuzda 100 dolarmı ne kazanmıştı 2 ay toplamında :)
 
Üst