Arabanın Elektriği Gitti?

istasyon29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Eki 2008
Mesajlar
122
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
47
Siteyi ziyaret et
bosh 74amper alırsan tüm tesisatına yeterince akımı karşıyacaktır.
250 tl 50 lira fark verirsin ama uzun süre başın agrımaz arkadaşım.
 

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Nis 2007
Mesajlar
3,349
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
mrb arkadaşlar arabam 2005 corsa 1.3cdti,
bayramın 3.günü cd çalara ait konsolun ışıkları söndü. aynı zamanda cd çaların direksiyon kontrolleri de iptal oldu. fakat konsol üzerinden tuşlar çalışıyor ve kanal değişikliği yapabiliyordum, ses ayarı yapabiliyordum. buarada sarı ışıklı küçük lcd ekran çalışıyor ama radyo ya da cd çalar bilgilerini göstermiyordu. anahtarı arabadan çeksem dahi radyo çalışmaya devam ediyor ve elimle kapatıyordum. daha önceleri otomatik kapanıyordu. 3. ve 4.gün bu şeklide kullandım.

az önce ise anahtar, uzaktan arabanın kapılarını açmadı. neyse arabaya girdim, kontağı çevirdim elektrik yok. merkezi kapı kilidi bile çalışmıyor, ful elektrik gitmiş.

hava yağmurlu oldugu ıcın pek ugrasmadım. acaba sigortadan mıdır ya da daha cıddı bır sorun olabılır mı? sıgorta olayını kendım halledebılır mıyım yoksa illa servıse goturmem gerekecek mı? konuyla ılgılı tecrubesı olan arkadasların cevaplarını beklıyorum.


bu akunun bıttıgının gostergesı bıre bır yasadım ama benım farlar acık kalmıstı ondan bıtmıs bır yerden akım cekıp bıtırmıste olabılır
 

hkasap

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Ocak 2007
Mesajlar
88
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar gerçekten de akü bitmiş, 4.5 yıl kadar oldu, sanırım akülerin yaklaşık ömrü de bu kadar oluyor. benim semte yakın bi özel servis vardı, onlar gelip 72'lik delphi taktı.

zamanım olmadığı için pek araştıramadım, iyi mi kotu mu bılmıorum artık. fiyatı da 170TL, adama da git gel tak parası 10TL vermis oldum, toplam 180TL'ye geldi. pazar günü halletmiş oldugumdan artık 3e 5e bakamadım, pahalıya gelmıs olabılır.
 
Üst