Bune Rezilliktir!!!![Silecek Motoru ve Kolu Değişimi İçerir]

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Ara 2007
Mesajlar
3,683
Tepki puanı
1
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
geçmiş olsun açıkçası yorumları okuyana kadar yağmur kaydırıcı buna sebep olmaz diye düşündüm ama yorumlarda açık bi şekilde camın kuru kalması sebebiyle takılı kalması durumu mümkün gibi görünüyor ayrıca çok mantıklı.yerinizde olsam aracın yetkili serviste silecek kolları değiştirilene kadar şu işlemi denerdim;
camı bi güzel temizlerdim ki bunun için biraz uğraşmanız lazım boya pastası ile silebilirsiniz sirke deneyebilirsiniz neyse derinlemesine cam temizliği için kullanılan bir kimyasal ile camı iyice temizledikten sonra deneyin takılma sorununuz düzelebilir.
bu yöntemi mutlaka uygulayın bişey kaybetmezsiniz ama aracınızda eğer sorun yok ise boşu boşuna silecek kolları değişcek burası önemli değil değişsin ama gereksiz bir sök tak uygulanacak aracınıza eğer sorun yoksa
 

singlewolf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Mar 2014
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Merhaba

Geçen gün yolda yağmur başladı. Silecekleri çalıştırdım. 3-5 kez gitti geldi. Sonra yukarı çıktı inmedi. Takıldı kaldı camın ortasında. Elimle düzelttim şansıma trafik vardı. Duruyordum.
Sonra eve varınca denedim çalıştı. Acaba sorun neyden kaynaklı olabilir ? O anda klima da çalışıyordu. Güç olayı etkilermi ? yoksa biryerlere pislik mi gitti ? eskiyen bir şey mi var?
Sigortadan ve silecek motorundan olsa sonradan çalışmazdı diye düşünüyorum.

WD40 ile silecek motorunun metal hareket eden mekanizmasına sıksak yağlasak bi zararı olur mu ?

corsa c
 
Üst