Merhaba arkadaşlar bana yardım edermisiniz

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,526
Tepki puanı
260
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
Parayı bankadan havale/EFT ile teslim aldıysanız ileride çıkabilecek muhtemel uyuşmazlıklarda hesap kayıtlarını delil olarak gösterebilirsiniz. .....................
Bu gibi durumlar için mümkün mertebe elden para almam/vermem. İleride sorun olma ihtimali olan işlemlerde mutlaka banka veya PTT havalesi yaparım, o da olmazsa kredi kartı çekerim.
 

aDeLaNTe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 May 2014
Mesajlar
294
Tepki puanı
0
Puanları
16
Siteyi ziyaret et
araç taksi çıkması, hasar kaydı varmış, benim haberim yoktu gibi bir sebeple problem yaratmazsa o rakam sıkıntı olmaz. Fakat olur da öyle bir durumla karşılaşıp aracın geri iadesi ve paranın iadesi gibi bir durum söz konusu olabilirse o zaman 27.000 TL olarak geri ödersiniz adama.
 

Vehbi001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
7
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Siteyi ziyaret et
Parayı bankadan havale/EFT ile teslim aldıysanız ileride çıkabilecek muhtemel uyuşmazlıklarda hesap kayıtlarını delil olarak gösterebilirsiniz. Ancak parayı elden teslim aldıysanız Noter evrakında yazılı satış bedeli sizin aleyhinize olabilir.

Bu yüzden işinizi sağlama alıp internet sitesinde yayımlanan ilanın ekran görüntüsünün çıktısını bulup saklayın derim. İlanınız yayından kalkmış olsa bile ilanı yayımladığınız internet sitesinde yedeklenmiştir mutlaka.

Aynen ilan görüntüsü aldım acıklamasının görüntüsünü aldım msj görüntüsünü aldım telefon konusmalarımızda kayıt olmustur herhalde onuda bulabiliriz diye düşünüyorumm
 

bymerthan

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
Katılım
19 May 2008
Mesajlar
2,479
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
noterdeki satış değeri sizin ticaretinizde bir anlam ifade etmiyor. noter işlemleri başlattığı zaman size imzaları attırmadan önce para alış verişinizi yapın der. sizde yaptık dersiniz geçersiniz. yani noter bakmaz kaç para aldınız verdiniz. yarın birgün sizden aracı alan adam hiçbir şekilde davacı olamaz. şikayetci olabileceği bir durum yok. olursada siz haklı çıkarsınız. ben 27 ye sattım ama bana sadece 14700 verdi gerisini vermedi dersiniz:sopa::sulanma:
işin espirisi bir yana o değer sadece alım satımda kar zarar ile ilgili. aracı 3tl alıp 1000tl ye satarsanız gelir vergisi filan kesiyor devlet onu biliyorum.
 
Üst