OPEL bunu oku da isminden utan!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deluxe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 Nis 2009
Mesajlar
274
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
37
Siteyi ziyaret et
yıllarca halkıma 9-11-12 toros v.s. gibi güvenlikten yoksun teneke parçalarını satan reno utansın bence madem o kadar iyi bir marka neden opelin 20 yaşındaki aracı örn astra f vectra a güncel bir araçken renonun concorduna optimasına safranına v.s. sine kimse dönüp bakmıyor veya megan 1 in piyasası artık öldü hatta abartmıyorum megan 2 de 5 seneye kalmaz ölü fiyatlarda sürünür...

yıllardır teneke parçacası dediğin araçlarda kronik arıza yaşanmış mı peki? birtanesi çıkıpta ya toros aldığıma bin pişman oldum demişmi ? önce bunu bir araştır istersen. Toros gariban arabasıdır şimdi sıfırı çıksa yine yok satar. Bunuda böyle bil.
 

Emre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Ara 2007
Mesajlar
7,448
Tepki puanı
14
Puanları
38
Yaş
39
www.chiptuningtr.com
18 tane adam cevap yazmış içinden 1 kişi beni anlamış gerisi toz kondurmamış helal valla. Renault 8 sene sonra çağırmış ya siz ona bakın ayrıca opele toz kondurmayanlar abuk subuk mesaj atanlar opelin piyasaya sürdüğü corsa c combo c araçlarının tümünde direksiyon kutusu ve volant sorunu var. %100'ü hastalıklı bu araçların kullananlar ve o damdan düşenler iyi bilir bu sorunları.

Hadi söyleyin piyasaya sürdüğü volant hastalıklı araçların kaçtanesini geri çağırdı? okadar şikayet yedi okadar mahkemelik oldu 1 kişiye dedimi ya arkadaş gel senin volantın bozukmuş diye??? hadi cevaplayın bunu.

Adam dünyanın şikayetini yiyor hala diyorki benim araçlarımda sorun yok. Kullanıcı hatası. Bu araçları sürmenin başka bir tekniğinimi var dediğimde çok suratıma telefonu kapattılar. Arkadaş bir marka ve model bukadar şikayet alıyorsa bunu incelemeye alır hatasını bulmaya çalışır ama nerede onu yapacak adam. Servise girdiğinde hoşgeldiniz demesini bilmeyen adamlar onumu araştıracaklar. Bırakın şu opeli bana savunmayın allah bin türlü belasını versin

Ha bu arada o güzel sallamışsınız diyen arkadaş volant sorunundan dünyanın masrafını yaşasaydın senide görürdüm burada.

Biz Opeli savunmayı bırakırız da bir zahmet sizde Opel ile renoyu kıyaslamayı bırakın. Konuya yanlış giriyorsunuz sonra tepkiyi yiyince gene feryat figan. Bakın Opeli eleştiren çokca konu açıldı, bir çoğuna ben dahil herkes destek verdi kimse çıkıp savunmadı.

Ama siz mağduriyetinizi anlatacağınıza çıkıp reno böyle yaptı, 10 sene sonra sibop değişikliği için çağırdı, utan Opel tüüh kaka sana derseniz, tepkiyi yersiniz.

Konu tartışmaya dönmemesi açısından siz sakinleşinceye kadar kapatıyorum. Sonra gerekirse açarız yada yeni bir konu da sorununuzu anlatır, bunun genel olduğunu belirtir, opelin sorumsuzluğu hakkında insanları bilgilendirmeye çalışabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst