Opel Gerçek 2 haftadır sorunu bulamadı.. Yardım???

fadanur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Mar 2008
Mesajlar
175
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
yazdıklarınızdan marş dişlisinin kaçırdığı akla geliyor,ama bunu teşhis etmeleri lazım yani basit bir sorun,sesi duymadan yorum yapmakda ne kadar sağlıklı elbette,fikir olması için yorumladım..

umarım kısa zamanda çözümlenir problemleriniz,geçmiş olsun..[/QUOTE]



Çok doğru söylüyorsun.. sesi defalarca duydular, ama
ya duymazdn geliyolar sanırım..
yada biz usta zannediyoruz, adam belki opelin O sundan anlamıyor..

bugün başka bir yetkili servis çağırdı.. GM oraya yönlendirdi beni.
durun bakalım onlar ne diycek..
haberdar edeceğim.
 

bahadirbilir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Ara 2008
Mesajlar
149
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
Geçmişolsun;

Opelin varsa daha çok servise gider gelirsin.
Tavsiyeme gelecek olursak, aracını en kısa zamanda yetkili servisten çıkarıp herhangi bir özel servise götürmen sorunu 2 gün içinde çözülecektir.
Arabanın garantisi var diye bizler servise götürüyoruz onlarda garantiden işçilik ücreti alıcaz diye arabanın olmadık yerlerini söküp daha kötü hale getiriyorlar sonrada işin içinden çıkamıyorlar.
Arkadaşımın 2009 model 3000 deki aracı 3 liralık bir kablodaki defarmasyondan dolayı 46 gün serviste yattı sökülmedik yeri kalmadı en sonunda sanayide 5 dk. içinde sorun çözüldü.
Yine 2009 5.000 deki aracın sigorta atması sonucu çalışmayan fanı için 4.000 liralık parça siparişi verildiğini gözlerimle gördüm.

Şimdi hepinize soruyorum siz çok kaliteli işten anlayan bir usta olsanız aylık max. 1.500 liraya bir servistemi çalışırsınız yoksa 10.000 liralık sermaye ile bir iş yeri açıp bunun 5-6 katınımı kazanırsınız?
Demek istediğim opel servisinde çalışanlar sadece Tech 2 kullanmayı biliyorlar başka birşey bildikleri yok o cihazda artık hemen hemen bütün servislerde var.
Hepinize tavsiyem artık yetkili servislere araçlarınızı götürmeyin 10 liralık parçalara 100 lira ödemeyin en önemliside CAN SIKINTISI VE STRES çekmeyin, iyi forumlar...
 
Son düzenleme:
Üst