vectra b yi almama sebep aracım

senih&asaf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
23 May 2012
Mesajlar
1,273
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
Abi vectralar yumuşak yüzeylere çarptığında çarptığı yeri dağıtıyor, kaporta saç kalınlığı bayağı fazla,o ivmeyle içinden geçiyor. Ancak sert bir yüzeye çarptığında şasi dayanımı açısından zayıf olduğu için kağıt gibi oluyor. Renaultlar genelde plastik gibi, elinle bastırınca bile içeriye göçen ve benide sinir eden araçlar, laguna hariç renault sevmiyorum :D Renaultlar dışı esnek içi taş gibi araçlar, düşük hızlarda renaultlar dağılıyor ancak yüksek hızlarda esneklik ve şasi dayanımı yüksek olduğundan çok daha güvenliler. Anlatmak istediğim şey, kaza yapınca az masraf çıkaran değil, insan hayatını daha çok koruyan araç daha güvenli ve daha kıymetlidir, tabi kişisel görüşüm.

ne biliyim mert o arabanın o hale gelmesi birde düşük hızda.. açıkcası pek ihtimal vermedim. dediğin gibi renaultta laguna çok sağlam diye biliyorum. bire babamda europa var oda sağlam. ama bunlar vectra gibi bana güven hissi vermiyo. tabiki kaza yapınca insanın hayatına daha çok koruyan araba iyidir de biraz da dışı sağlam oslun. en ufak kazada araba paramparça olacaksa açıkcası o da iyi olmaz.
 

bozdagli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Şub 2009
Mesajlar
306
Tepki puanı
0
Puanları
16
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bence siz vectra dahil hiçbir arabaya güvenmeyin. kazanın nereden ne şekilde geleceği belli olmuyor. şu kazada kırmızı ışıkta durmayan araç vectraya tam yandan vuruyor ve arkadaşım bu vectrada hayatını kaybetti.
Feci kaza anı kamerada Videosu En Çok İzlenen Videolar - Mynet Video
 
Üst