Yeni Toyota Corolla

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,520
Tepki puanı
254
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
Geçen ben de özel serviste ufak bir iş yaptırdım benden de ücret almadılar. Bu durum marka ile ilgili değil, servisin devamlı müşterilerine gösterdiği bir ilgilidir. Ankara'da iken arabanın bakımları için O...'e giderdim, 2007 yılında aldığım 1991 model aracımın arka emniyet kemerleri yoktu. Çıkmacıdan bir takım arka emniyet kemeri aldım, adamlar ücret almadan kemerleri monte ettiler. O gün için para almadılar ama sonuçta servise bakım için gelecek yeni bir araba daha ilave olmuştu. Her şeye para alan servis müşteri kazanmaz, aksine kaybeder.
Bazı arkadaşlar bilir, ben de bir tane de eski bir Ford var. Eski ustası mesleği bıraktı, yeni bir usta bulduk ama yeni ustanın para konusunda maşallahı var, faturaya ilave edecek korkusuyla adama selam vermeye korkuyorum ;).
 

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Katılım
28 Ağu 2008
Mesajlar
3,578
Tepki puanı
5
Puanları
38
Siteyi ziyaret et
ben corolanın ledlerıne hayranım :)) arabayı yapmıslar sonra bakmıslar herkes led koymus suraya uc tanede bız koyalım oldu ıste tamam demısler:D servıs mevzusuna ge3lınce opelimi yetkılı servıse goturuyorum ve okadar memnunumkı saolsunlar ılgı ve alakalrı eksık olmaz ankarada daha ılgılı ve alakalı yetkılı servıste opel ıcın oldugunu sanmıyorum
 
Üst