Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabanın temizliğini görmedim ama kaysrfide 2000 model cd astranın 15 e satıldğııınıduydum.. belki temiz değilki bilemiorum ama komşununki bakımlıysa ve ağır bakımları yapıldıysa al bence...
arabanın temizliğini görmedim ama kaysrfide 2000 model cd astranın 15 e satıldğııınıduydum.. belki temiz değilki bilemiorum ama komşununki bakımlıysa ve ağır bakımları yapıldıysa al bence...
bütçeniz varsa kesınlık editionu tavsiye ederim sedan gümüş gri düz vites olursa tadından yinmez satarkende en ufak problem yasamazsınız.(gerçi astralarda satılırken hiç problem olmuyo ama )
para yok işte keşke olsa alicam benim bütçem buna yetio arkadaşlar aliyorum arabayi en yakin zamanda + türkiye şartlarında yanlış anlamayın ama hb araba kullanılmıyor yahu en iyi kullanınlan her zaman sedan hb çok savuruyor (KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAMASIN KİMSE)
ARKADAŞLAR ARABAYI ALDIM SONUNDA ALLAH OLMAYANLARADA VERSİN BİLGİLERİNİZ İÇİN PARMAKLARINIZI YORUP TIKLAYIP VE BANA YAZI YAZDIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM