2000 model civic 1.4 is satılıp transit connect alınırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
camsız demişsin. muhtemelen ticari araç o. ruhsat nasıl olacak?? camı da açamazsın, yasak. arkaya ekstra koltuk yapmış galiba satan kişi, o da yasak. bu nedenlerden dolayı o arabaları zor satarlar ve hususi oto'ya göre (aynı model) bayağı ucuz gider. binmek için alıyorsan olmaz o iş. dükkanın için ticarisi ise bilemem.
işte olay bu kesinlikle doğru ben olsam hondayı satmazdım

19.000ytl istiyorlarsa muhtemelen 75 hp dir. Bence mantıksız bir alışveriş olur. Ayrıca panelvan tipi araçlar içi boş kutu gibi oluyor. aracın kliması o koca teneke kutuyu hızlı şekilde soğutamıyor. içerisini kışın ısıtmak, yazın da soğutmak dert oluyor. Ticari bir amacınız olmadığı sürece bu aracı almak akıllıca değil.

19.000ytl istiyorlarsa muhtemelen 75 hp dir. Bence mantıksız bir alışveriş olur. Ayrıca panelvan tipi araçlar içi boş kutu gibi oluyor. aracın kliması o koca teneke kutuyu hızlı şekilde soğutamıyor. içerisini kışın ısıtmak, yazın da soğutmak dert oluyor. Ticari bir amacınız olmadığı sürece bu aracı almak akıllıca değil.

hp sini bilmiyorum tanıdık satıyor çok yakın biri acil paraya sıkıştığı için

camsız felansa hiç girmeyin.bi ara cam açmak yasaklandı diye duymuştum ne derece doğru bilemiycem.camlı alırsanızda 75 hp liğini almayın pek yürümüyo.

bu cam olayıyla bilgiyi nerden edinebilirm :help:

güncelll

2003 üretimli araçlarda cam açtırmak sorun olmuyomuş 2004 ve sonrası üretimli araçlarda sorun yartıyormuş büyük iht. 75 hp

2003 üretimli araçlarda cam açtırmak sorun olmuyomuş 2004 ve sonrası üretimli araçlarda sorun yartıyormuş büyük iht. 75 hp

ticaret için değilse aklının ucundan bile geçirme. parayı çöpe atmakla aynı şey. zaten o dedikleri fiyatı etmez o araba, çünkü ticari. unut sen o işi :) eskiden bazı uyanıklar yaptı o işi. ticari 1.7 corsa nın arkaya koltuk koydurup arkaya cam açıyolardı. sonra yasaklandı. gir şimdi sahibinden com a 2002 model öyle cam vs yapılmış bi ticari corsanın fiyatına bak, bi de normal "hususi oto" corsa'nın. olayı direkt anlarsın. kolay gelsin.

valla alcak olan abim şimdi cam açılması sorun mu yaratır diyorsunuz

valla alcak olan abim şimdi cam açılması sorun mu yaratır diyorsunuz

:) :) :) :) hala aynı şeyi soruyorsun.
abin o arabayı aldı galiba :)

yok almadı ama çok ciddi bir şekilde konuştup anlaştışlar :):)

Geri