2007 astra 1.3 cdti easytronic???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım aynı aracı 40 milyara aldı daha yeni.

30 a hemen al derim ben, 3000 km. ne demek daha kullanılmamaış bile araba.

Ben geçtiğimiz az düz vitesini aldım 36 ya, araba da tam 3000 kmde. Valla düşünmeden al 30'a diyorum.

Sorunlu mu dersen de, ben aldığımda arka farlarında ufak sorunlar vardı değiştirttim, sol sinyalim buğu yaptı değiştiricem, ayrıca boyada sorunlarım var eğer çözülmezse belki arabayı değiştiricem.

Ama motor, iç donanım ve kullanış olarak ben çok beğendim. Bu kadar sorun çıkartmasına rağmen, şu an olsa gene aynı arabayı alırım. Çünkü bu fiyata bu kadar oturaklı, insana güven veren ve az yakan bi araba görmedim.

Toyota 1.6'dan bu arabaya geçiş yaptım, ben öyle aşırı da bi fark görmedim performansta. Tek sıkıntı vites aralıkları az olduğundan elin hep viteste olacak. Özellikle 1. vites yok gibi bişi, o yüzden trafikten 1-2 durmadan sorun olabilio. Sen araba Easytronic demişin bu sorunlarda yok ztn.

Gözünü kapatıp al derim ben, almıosan da bana söyle kardeşime alayım :)

o-100 eskiden öenliydi :) bmw ile bayağı aldım hevesimi şimdi daha az yakan az sorunlu eşimin kullanabileceği bir otomobil. teşekkürler yorumlarınız için :) plakasını hazırladık arabayı bekliyorum :) 34 HKN xx :) :)

oy oy oy plaka da özel:D

aşagıda yazacagım seylerin aksini idda eden cıkacak mı bakalım...
opel astranın cosmo modelinin cosmo ve xenon paketini içeren 2006 modelini kullanıyorum
34500 ytl ye 40000 km de 8 aylık iken aldım acil araca ihtiyacım vardı ve o paraya alınabilecek en donanımlı aracı aldıgım kanısındayım
aldıgım zaman aracın sıfırının fiyatı 47000 ytl idi

bu fiyata sahip diger model araclardan eksiklikleri:
sunroof mevcut degil ( ki bence gereksiz )
iki bolgeli elktr. klima yok ( bu da gereksiz )

fazlalıkları:
kumaş-deri karışımı koltuk
kendiliginden kapanan yan aynalar
lastik basınc sensoru

bana gore iç donanım artıları:
kolay kumanda edilir hız sbt. ve arac bilgisayarı ortak tek ekran ile kaliteli iç malzeme

iç donanım eksiklikleri:
cam kontrolleri cok uzak konumlandırılmış
klima kontrolleri cok aşagıda konumlandırılmış
grafik ekran cok uzak konumda( yoldan ayırmak lazım ediyor dikkatini)
arac koltuklarının seviyesinden oturu araca inip-binmek zor
aracın içerisinde eşya koymaya yer yok
spor tasarım koltuklar yapmışlar ama oturum alanını dar tutmuşlar ,batıyor kenarları

motor hacmi-kasa orantısızlıgı ve de klima kullanımında aracın hepten hantallaşması su götürmez bir gercek neden arkadaşlar kabul etmek istemiyorlar anlamadım ( aynı sorun 307 1.4 hdı ler de de vardır )
bu neye neden oluyor: aracın olmadık yerde stop etmesine ( duz vites almayacakmışsın bel ki seni yormaz )
sollamalarda bazen ecel terleri dokmenize
yakıt tasarrufunun iyi olmasına
mtv nin düşük olması

sonuc :
ben de aracı tasarruf olsun diye aldım ( bundan önce 206 hdı kullandım ve 307 ye gore cok daha ataktı )
ama sürüş zevkini hiç ama hiç alamadım bunu için de powerbox taktırdım
zaten opel de bunun farkına vardı ve 150 hp lik dizel cıkarttı astraya
uzun yolda kusursuz denebilirse de şehir içinde kullanıcısını yoran bir araç.
( ama sen easytronic alacagın için bu sorun olmayabilir yalnız yakıt tuketımın artar...)
kroniklere gelince ben bir ikisini yaşadım kalanlarına henüz maruz kalmadım
ama sen sordun ben de yazdım

şimdi olsa toyota 1.4 D alırdım halen de bu lafımın arkasındayım çün ki sorunsuz denecek bir arac...
40000 ytl lik aracın 3000 km sini yok sayar sıfır arac gibi muamele ederim ki bu yüzden de kaçırma dedim zaten 30000 ytl ye diye
umarım anlaşılır olmuşumdur...
eger kullandıktan sonra bana katılmazsan aracımını sana ücretsiz olarak vermeyi kabul ediyorum bu kadar da keskin ve emin konuşabiliyorum ok
hayırlı olsun allah kazasız belasız surmeyı nasip etsin

Son düzenleme:
dostum bu açıklaman çok iyi oldu. hızlanma dediğin gibi beni tatmin etmeyeceği kesin ama ekonomi düşündüğüm bir arabada performans beklemiyorum daha evvelden belirttiğim gibi. motor hacmi kasaya yetersiz kalacağı kesin ama araba büyük fırsatla geliyor kısmet dedik zaten alacağım ama anlattığın gibi artıları ve eksileri önemliydi benim için teşekkür ederim :)

emre plakayı buldum artık mezara kadar benle 34 HKN ?? :)

opeller cok mu hantal diye bir başlık daha var
orda yazanlar da beni destekler nitelikte
ben cok sakin surerim
90 aşmam 91 bile olmaz yani o derece ama arada ataklık lazım edince trafik durumuna göre o zaman sıkıntıyı hissediyorum
onun dışında kalitesi hakkında dikkat edersen fazla bir hoşnutsuzlugum yok
focus ile astrayı karşılaştırıyorlar ben donup bakmam focusun işçiligine ama motoru daha performanslıdır kabul ederim
sen begenmişsin bize gule gule kullan demek duser de forumdan gorus isteyen sensin ben de dedigin gibi paylaştı ok..

arabanın işçiliği ve güzelliği hususunda zaten bi sıkıntım yok. performansı beni etkilemeyecek onuda biliyorum kaldıki ben bodruma giderken bmw ile çok rahat sollamalar yapabiliyordum artık onlar hayal olacak :) :) işte artık ekonomisi bizi teselli edecek :) paylaşımın için teşekkür ederim...

Toyota Dizel otomatik kullandım, sıfır araba. Daha önceden 307 HDI 1.4 de kullanmış birisi olarak Toyota bu işi başarmış diyebilirim. Arabada Turbo devreye girmiş girmemiş derdi yok, benzinliden çok farklı hissettirmedi kullanımda. tepkileri oldukça iyi motorun.
otomatik vitesine gelirsek, easytronic'lerde de düzden bozma otomatik var malum, ben klasik otomatiği tercih ederdim kendi adıma. en azından kaydırma derdi yok. Ancak klasik otomatikte de düz vitesteki gibi çeviklik yok.
Zevk meselesi sonuçta.

emre plakayı buldum artık mezara kadar benle 34 HKN ?? :)

inş abim kazasız belasız dertsiz tasasız sağlıklı günlerde kulanırsın inş:good:

Geri