23 Nis 2011 #31 redmrt Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Haklısınız,city yapmışlar.Umarım böyle değildir.Ve düzeltilmiş bir şekilde Türkiye pazarına girer.Yoksa hayalkırıklığına uğrarlar.
Haklısınız,city yapmışlar.Umarım böyle değildir.Ve düzeltilmiş bir şekilde Türkiye pazarına girer.Yoksa hayalkırıklığına uğrarlar.
24 Nis 2011 #32 Ghent Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Şub 2009 Mesajlar 2,385 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Hala kötü bence..Çok kalitesiz duruyor. Hele dış tasarım tam bir facia.. Şu tasarım varken Hondaya bakılmaz bile ;
Hala kötü bence..Çok kalitesiz duruyor. Hele dış tasarım tam bir facia.. Şu tasarım varken Hondaya bakılmaz bile ;
24 Nis 2011 #33 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ghent' Alıntı: Hala kötü bence..Çok kalitesiz duruyor. Hele dış tasarım tam bir facia.. Şu tasarım varken Hondaya bakılmaz bile ; Genişletmek için tıkla ... :good::good::good::good:
Ghent' Alıntı: Hala kötü bence..Çok kalitesiz duruyor. Hele dış tasarım tam bir facia.. Şu tasarım varken Hondaya bakılmaz bile ; Genişletmek için tıkla ... :good::good::good::good:
25 Nis 2011 #35 mukeala Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 608 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ben hiç beğenmedim tasarımda bir estetiksizilik var bence
25 Nis 2011 #36 mukeala Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 608 Tepkime puanı 0 Puanları 0 DarkMagic' Alıntı: :good::good::good::good: Genişletmek için tıkla ... Sonuna kadar katılıyorum sana bende aracı alırken hondaya bakmaya gittim hiç etkilemedi beni.
DarkMagic' Alıntı: :good::good::good::good: Genişletmek için tıkla ... Sonuna kadar katılıyorum sana bende aracı alırken hondaya bakmaya gittim hiç etkilemedi beni.
25 Nis 2011 #37 mukeala Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2010 Mesajlar 608 Tepkime puanı 0 Puanları 0 O el freni ne o öyle yaa kazma sapı gibi
25 Nis 2011 #38 D darkmoon Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 6,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hatlar bu olabilir gayet doğal yeni honda accordun hatlarıda birebir böyle zaten minyatür honda accord olmuş..
hatlar bu olabilir gayet doğal yeni honda accordun hatlarıda birebir böyle zaten minyatür honda accord olmuş..
25 Nis 2011 #39 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 kadın olsun yeter=araba olsun yeter...
25 Nis 2011 #40 M marikan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2006 Mesajlar 6,075 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 Ghent' Alıntı: Hala kötü bence..Çok kalitesiz duruyor. Hele dış tasarım tam bir facia.. Şu tasarım varken Hondaya bakılmaz bile ; Genişletmek için tıkla ... Keşke her iş tasarımla olsaydı.
Ghent' Alıntı: Hala kötü bence..Çok kalitesiz duruyor. Hele dış tasarım tam bir facia.. Şu tasarım varken Hondaya bakılmaz bile ; Genişletmek için tıkla ... Keşke her iş tasarımla olsaydı.