Bilindik markalar iyidir hocam. Orjinali gereksiz masraftır.
Sipariş verdik, gelsin takalım kurcalayalım bakalım

Devirdaim değişirken antifriz çok boşalmak umarım, olur sa da aynı marka alarak ekleme yapacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilindik markalar iyidir hocam. Orjinali gereksiz masraftır.
Sipariş verdik, gelsin takalım kurcalayalım bakalım.
Devirdaim değişirken antifriz çok boşalmak umarım, olur sa da aynı marka alarak ekleme yapacağım.
Hocam merhaba nasılsınız.Bsg marka 800 lira civarıydı hatırladığım kadarıyla. Orjinal GM 4.000 lira bence biraz fazla.
Hocam merhaba nasılsınız.
Sanırım araçta ilk arızamı veya başlangıcını yaşamaktayım size akıl danışmak istedim.
Araçla geçen hafta memlekete gittim ( Ankaradan - İskilipe ) oradan tosyaya gittik iskilip tosya arası (70km ) çok virajlı çok inişli çıkışlı orman dağ yolu
Dönüşte arabayı biraz sıkıştırdım ( araçta 5 kişiydik yüklüydü araç ) sonra bir çeşme başında mola verdik yarım saat sonra arabayı çalıştırdım rölantide titreme yaptı devir saati ok gibi sabit duruyodu geri geri çeşmenin yanından çıkarken stop edecek gibi yaptı.
Bugünde İskilipten Ankaraya dönerken ( 80-100km arası hızla geldim ) baykuşboğazı denen yerde mola verdim yarım saat kadar oturdum arabayı çalıştırınca
yine aynı rölanti dalgalanmasını yaptı ( Araç yüklüydü 5 kişiydik bagajda ful doluydu baykuşboğazı denen yerde bir tepede yaklaşık 5-10 km tırmanma)
Hareket halinde çekiş düşmesi dalgalanma herhangi bir problem görmedim soğuk çalıştırtığımdada yaşamadım hatta baykuşboğazından çıkıp ankaraya geldiğimde
10 dakika kapının önünde durdum tekrar çalıştırdım ordada yapmadı.
Aracın aküsünü 2 ay kadar önce yeniledim üzerindeki 60 amperdi 72 olanla değiştirdim bununla alakası olabilirmi
Sizce sorunun sebebi ne olabilir
Şimdiden çok teşekkürler selametle kalın.
Not : Tosyadan dönerken dağ yolunda asfalt çalışması vardı makinanın biz ordayken yeni döktüğü sıcak asfaltın üstünden geçmek zorunda kaldık yaklaşık 2 km
arabanın lastikleri şakır şakır yapışan asfaltı ancak üzerinden atabildi bununla ilgisi olabilirmi?
Hocam MAAŞALLAH anında döndünüz çok sağolun bende bende maf map oksijen sensörü temizleme videolarına bakıyodum çok teşekkürler.Sanki Boğaz kelebeği yada Kanister valfi gibi duruyor. Kelebeği temizleyip deneyin üstadım.
Hocam MAAŞALLAH anında döndünüz çok sağolun bende bende maf map oksijen sensörü temizleme videolarına bakıyodum çok teşekkürler.
Anladım üstadım boğaz kelebeğini kendim temizleyemem adaptasyonu falan varmış peki bu maf map oksijen sensörlerini hava akışmetre temzileme spreyleriyle kendim temizleyebilirmiyim malum ustalar temizle desek bu ölmüş yenisini al demekten başka birşey bilmiyor.Arıza kodu vermeyince ancak deneyerek bulunabilir hocam.
Anladım üstadım boğaz kelebeğini kendim temizleyemem adaptasyonu falan varmış peki bu maf map oksijen sensörlerini hava akışmetre temzileme spreyleriyle kendim temizleyebilirmiyim malum ustalar temizle desek bu ölmüş yenisini al demekten başka birşey bilmiyor.
Bu arada sadece işimiz düşünce sizinle irtibat kuruyor gibi oldum hakkınızı helal edin.