21 Aralık İlk Alamet Çorum'dan

Yok yok çok şükür Allah'ıma birşeyim yok.Sadece canımı sıkan bir olay oldu forumda, birileri babaları yaşında adamlarla alay ederken benim yazdıklarım battı onlar sütten çıkma akkaşık oldu, bu taraflı tutum canımı sıktı uzaklaştım.Zaten sen yazmasan bu konuya da yorum yazmazdım, şu 1.4 insigna konusunda çağrının cevabını bekliyorum onu takip ediyorum.

2280 i görecekler şu anda zaten protein bile olmamış durumdalar :) Sen 47 yaşında gençliğinin baharını düşün :)

abi boşver sizi bilen biliyor forumlarda bazen yanlış anlaşılmalar olabilir işin içine tavır hal haraket mimikler girmediğinden bana da başka bir motosiklet forumunda oldu biriyle buluşma öncesi fena kapıştık buluşma da yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı umarım sizin olayda yanlış anlaşılmadan ibarettir

Yeni kıyamet tarihlerimiz belirlendi :) Adamın biri incile göre 2020 de isa mesih in dünyaya geleceğini, kötülük melekleriyle savaşacağını, 2037 de yeni kıyametimiz olacağını söylemiş.Arabistanda bir adam da kuran-ı kerim e göre 2280 yılında kıyamet kopacağını söylemiş.Büyük ihtimalle biz yarı ayağı çukurda olacağımız için sorun yok.Ama çağatay gençsin sen düşün :D

o zaman bizim kitaba göre 2280 se daha var abi hiç kendimizi üzmeye gerek yok:D zati o günleri göremicez tabi ilerde böyle geleceğe gidiş, insanı dondurma gibi teknolojiler çıkmaz ise:D:D

bu bilim adamların ne edeceği belli olmaz valla:D

abi boşver sizi bilen biliyor forumlarda bazen yanlış anlaşılmalar olabilir işin içine tavır hal haraket mimikler girmediğinden bana da başka bir motosiklet forumunda oldu biriyle buluşma öncesi fena kapıştık buluşma da yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı umarım sizin olayda yanlış anlaşılmadan ibarettir

Yanlış anlama falan değil, direk kasıt.Adamına göre muamele.Umrumdamı?Değil, hayatı internette öğrenen biri değilim ki umursayayım :)

Yanlış anlama falan değil, direk kasıt.Adamına göre muamele.Umrumdamı?Değil, hayatı internette öğrenen biri değilim ki umursayayım :)

bazı şeyleri kafaya takmamak en güzeli yanlız son cümleyi tuttum baya orjinal olmuş:D

Geri