27.Nisan.2008 Ürgüp Göreme Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eray-FB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürgüp'e gidince şu ikisini Asmalı konağa kilitleyin...

hehe :D

YA KADİR BIRAKIN ABİ YA SİZDE GELME HEVESİ YOK..:s

BAHADIR SINIF ARKADAŞLARIMLAN GELECEM GELİRSEM....

YA KADİR BIRAKIN ABİ YA SİZDE GELME HEVESİ YOK..:s

BAHADIR SINIF ARKADAŞLARIMLAN GELECEM GELİRSEM....
etme bilader nie olmasın valla bir hafta önce abanta gidecez işte. sona valla zaman sıkıntısı çok. işte gel mayısta izmire gidek

serkan gel sen ya.. hiç olmazsa biz tanışmış oluruz::)

arkadaşlar bu işi kesin bi sonuça erdirelim bılıyorumkı uzun yollardan geleceksınız gelmek ıstemeyende olabilir ama böyle bi başlık açıldı ve bır çok arkadasımız lısteye kendını ekledı.
istanbul ve ankara'dan gelecek arkadaşlar kesın bılgı verırlerse ıyı olur kayseri aksaray cıvarı yakın zaten. otel işi felan ciddiye binecekmi bı açıklığa kavusturalım hanı son anda karar verilirse ev sahıbı olarak size karşı mahçup düşmek istemiyorum..

ya bende gıtmek ıstıyorum sıvascılar benı yoldan alırmı (sarkışla)
olmazsa kayserıden otostop cekerım orda olmam lazım

arkadaşlar bu işi kesin bi sonuça erdirelim bılıyorumkı uzun yollardan geleceksınız gelmek ıstemeyende olabilir ama böyle bi başlık açıldı ve bır çok arkadasımız lısteye kendını ekledı.
istanbul ve ankara'dan gelecek arkadaşlar kesın bılgı verırlerse ıyı olur kayseri aksaray cıvarı yakın zaten. otel işi felan ciddiye binecekmi bı açıklığa kavusturalım hanı son anda karar verilirse ev sahıbı olarak size karşı mahçup düşmek istemiyorum..

ASTRAMAA KATILIYORUM..

"" ankara ekibi toparlanırsa gelicem kesin..aksi haldee biraz zor gibi:( ""

pazar günü netleşir bizimkisi;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri