Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cengiz abinin ilacı bende..getirde tokatlıyım o cali yi
29 unda cumartesi sabah 10 da sınavım var ve buna rağmen 28 ine karting koyan organizasyon sorumlusu dragon abime sevgilerimi sunuyorum..eyvallah abi sağolasın...gelemiyorum doğal olarak
Cengiz abinin ilacı bende..getirde tokatlıyım o cali yi
29 unda cumartesi sabah 10 da sınavım var ve buna rağmen 28 ine karting koyan organizasyon sorumlusu dragon abime sevgilerimi sunuyorum..eyvallah abi sağolasın...gelemiyorum doğal olarak
efe sana da ufaktan bır 10-12 boy fark attık dıye devamlı bır bahane uretme cabası ıcerısıne gırdın, hıcbır organızasyona gelmıyorsun dıkkat ettım de
illa bir işin çıkıyor korkma gel gel benım yılan tamırde
efe sana da ufaktan bır 10-12 boy fark attık dıye devamlı bır bahane uretme cabası ıcerısıne gırdın, hıcbır organızasyona gelmıyorsun dıkkat ettım de
illa bir işin çıkıyor korkma gel gel benım yılan tamırde
valla billa sınavım var abi..istersen okulu ara..29 unda saat 10 da ne sınavı var diye..bu arada benim arabada tamirde..seninkinin durumunu duydum,çok geçmiş olsun abicim..Yalçın abi halleder..