5-6 Bijonlu cant 4 bijonlu arabaya uyarmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Realist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mevcut 4 deliğe den gelecek şekilde 5 bijonlu jant bulman geometrik olarak olanaksız gibi :rolleyes:

Fotoğrafını koyayım istersen

koy valla merak ettim :)

Bugün denk gelirse kesinlikle koyucam adam sanayide mesai felan olmassa kesin :)

Uzun Süredir Şehir Dışında olduğuımuzdan dolayı Ekleyemedim Fotoyu Bu Ankaradan Bi Fiesta dan çekilmiştir Diğerinide bugün yarın isterseniz koyarım.

grnt069.jpg

Uzun Süredir Şehir Dışında olduğuımuzdan dolayı Ekleyemedim Fotoyu Bu Ankaradan Bi Fiesta dan çekilmiştir Diğerinide bugün yarın isterseniz koyarım.

bu jant 4x100 ve 4x108 için ayrı iki bijon aralıklarına sahip bir jant. Bunun 5 bijonla alakası yok ki

Zannedersem gördüğün 2 farklı bijon aralığına uygun üretilen janttır.

Yani mesela benim Corolla'daki jantta 4x100 ve 4x114 e uygun olarak 8 bijon deliği var ama sadece 4ünü kullanıyorum.

yukarıda yazmıştım ;)

Cahilliğime Vurun kusura bakmayın anlamadım demek istediğinizi yani ben açıkca şöyle söylüyeyim beğendimğim jantın 5 tane giriş yeri var arabadaki de 4 ne olur yani bişe farkeder mi ben bijon olarak giriş yerlerini sanıyordum yanılmışım Cahillik işte :(

benım aractakı jantta aynı uzeırnde 7 veya 8 tane delık var araca gore monte yapıolar delıklerı

Geri