8. Ankara Buluşması Fotoğraf Konusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adRe j
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 8. Ankara Buluşması Fotoğraf Konusu

Tebirkler fotoğraflar ve keyifler çok iyi :)
Mücahit ve Orhan'a ayrıca teşekkürler Ankara'lı arkadaşlarımızı bir araya getirdiği için

arkadaşlar bende dayanamadım katıldım aranıza orhanın yigeniyim fotograflar cokgüzel olmus  dancee

Maşallah çok güzel bir buluşma olmuş,devamını dileriz...

güzel buluşma güzel bir paylaşım olmuş..

ankara ekibini tebrik ederim...

HaKaN link' Alıntı:
Tebirkler fotoğraflar ve keyifler çok iyi :)
Mücahit ve Orhan'a ayrıca teşekkürler Ankara'lı arkadaşlarımızı bir araya getirdiği için
Hakan Bey çok teşekkür ederiz :)
mesut j link' Alıntı:
arkadaşlar bende dayanamadım katıldım aranıza orhanın yigeniyim fotograflar cokgüzel olmus  dancee
Hoşgeldin Mesut :))

paşa link' Alıntı:
Maşallah çok güzel bir buluşma olmuş,devamını dileriz...
ևok sağolun hocam. Ankara ekibinde bu enerji olduktan sonra nice nice buluşmalar gerçekleştireceğiz inşAllah :)

ray55 link' Alıntı:
güzel buluşma güzel bir paylaşım olmuş.. ankara ekibini tebrik ederim...

ևok sağolun. Teşekkür ederiz :)

tüm arkadaşlara selamlar çok güzel bir buluşma olmuş, bir dahaki sefere katılmak dileğiyle...

çok güzel bir buluşma oldu, katılan tüm arkadaşlara ve buna öncülük eden mücahit ve orhan kardeşlerime teşekkür ederim.  special_Yeah special_Yeah

ercan_0636 link' Alıntı:
tüm arkadaşlara selamlar çok güzel bir buluşma olmuş, bir dahaki sefere katılmak dileğiyle...

ercan hocam gözlerimiz seni aradı, iki toplantıda da seni göremiyoruz, özlettin kendini.  general_Shame_on_you

ercan_0636 link' Alıntı:
Ercan abi keşke sende olsaydın. Güzel bir buluşma oldu. Bir dahaki sefere mutlaka bekliyoruz :)

ac@d link' Alıntı:
çok güzel bir buluşma oldu, katılan tüm arkadaşlara ve buna öncülük eden mücahit ve orhan kardeşlerime teşekkür ederim.  special_Yeah special_Yeah
Uğur abi biz teşekkür ederiz :) Ayağınıza sağlık.

Geri