8 askerimiz kurtarıldı iddaası

ewet samet bence korktuğun oldu.hatta ben burdada yazmıştım.

VALLA inşALLAH tahmin ettiğim şey olmuyordur....

nedir o samet merak ettim .

bu arada arkadaşlar zaman gösterecek neyin ne olduğunu kaçırılan askerler gündemde bile degil devletin aşikar olarak yaptıgı hiç birşey yok neden acaba.. psikoloji demişsiniz o anki tek psikolojik şey gördügün herkese ateş etmektir.

abi yine senin açtığın konu.http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=17336 2. ve 3. mesajlar benim. 3. mesajda yazdığım sametin, benim ve birçok kişinin korktuğu ;)

Abi koyduğun 2. linkin sonunda konuşan asker kürtçe konuşuyor...
hiç bir Türk askeri pkk dene şerefsizlere silahlarını bırakıp teslim olmaz, ben bundan eminim...

cemil çiçek sanırım böyle birşey olmadıgınıda acıkladı askerlerden haber yok hala....

ama o askerler Türkiyeye gelmeyecek.
getirilmeyecek.
bundanda eminim...

goğru tahmin arkadaşlar 1996 yılındada 8 askerimiz kaçırıldı hiç birinin ailesi aranıpta iyiler denmedi ama bu defa durum farklı arayıp çoçugunuz iyi diyorlar belkide konuşturuyorlar askerlerin ailelerini tv de gören varmı .

1996 daki kaçırılma olayında geri alınmaları için neler yapıldı şimdi hareket yok muhsin yazıcı oğlunun bu konuyla ilgili o gece 04 45 te haberi oluyor saglam ve bunu cumhur başkanı gülle paylaşıyor gülün cevabı ne oluyor biliyormusunuz herber kaynagın saglammış.! diyor
ve ben bu askerlere hiç güvenmiyorum hiç birinin yüzündede endişe görmedim şahsen

ayrıca abi yine o yaralının açıklama konusunda bi yer var. benim alıntı yaptığım hatta. " ÜSTLERİMDEN DUYDUM BİRİSİ BİZİM YERLERİMİZİ ONLARA BİLDİRMİŞ" diye. böyle bişe var sona 8 asker kayıp, sona video uzman çavuş güzelce üstünü başını değiştirmiş. aynı onlar gibi giyinmiş güzel güzel demeç veriyo

üstü askeri üst haki mont oralarda öyle giyiliyor oparasyon larda özellikle kıyafetten ziyade
bütün resimlere iyi bakmak lazım çok rahat el kol hareketleriyle sohbetler oluyor ve cam bardak da çaylar içiliyor

en önemli ispat da şudur ki mevzilerde yaralı eskerlerimiz var bu nedemek demekki pkk mevzilere girmedi girse onlarıda öldürürdü bebekleri öldürenler onala hiç acımazdı hemde bu 8 asker çatışmayıp teslim olmuş olmasalar böyle hareket edemezlerdi ve bunları içinden 3 ü köstebek digerleride ya yandaşı yada minarenin kılıfı diyorum ben.

Eğer teslim edildilerse sorguda herşey çıkar ortaya..Teslim edilmezlerse biz çok kafa yorarız öylemiydi böylemiydi diye...Ama bildiğim bir tek şey varsa ben orda olsaydım o şerefsizlerin eline esir düşeceğime çekerdim pimi kendimide onlarıda patlatırdım...Youtube'de ''40.000 şehidin kemiklerini sızlattınız'' diye bir yorum okudum...Ve bu konuyla ilgili en mantıklı kelime buydu bana göre...

hainlik konusunu bilemiyorum arkadaşlar, inanmak istemiyorum. Tabiki herşey olabilir olaylar da şüpheye ihtimal sunuyor ancak gazi olan askerin ifadesinde mühimmatın bittiği de yazıyordu ? yoksa sadece kendininki mi bitmişti ?

ewet kendi mühimmatı bitmiş ama şehit olan arkadaşınınkini alıp devam etmişti. en kötü ihtimal hiç bişe kalmamışsa baktın esir düşüyosun karşı çık ve şehit ol!!!

Geri