ağaç dikelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bir fikir. istanbul tarafında da böyle bir aktivite yapabilsek çok iyi olur.
Ağaç dikilecek alanın ve fidanların temini için nereye başvurmak gerekiyor onu araştırmak gerek. Bazı vakıflar var malum, veya belediyeye mi başvuruluyor?

eğer böyle bir karar alınırsa elbet devlet ağaç dikmemiz için bir yer gösterir yeterki biz yüksek katılımla ağaç dikelim...

soner ustam sizin gibi insanlarla dolaşmayı sohbet etmeyi çok seviyorum çünkü böyle meselelere duyarlı o kadar az insan kaldı ki ... ve biliyorum bu geriye kalan insanları yani sizin gibileri diğerlerinden ayıran onların asaleti...yani çevreyi düşünen ağacı sevebilen insan gerçekten asildir...teşekkür ederim 10 numara bir konu bence
bi laf var insanları senmek için önce hayvanları sevmek gerek diye.hayvan sevgisi ve cevre sevgisi olmnayan bi insanın insanları sevebileceğine inanmıyorum..ben yolda,arabamda kesinlikle çöp atmam.hele pet şişe pilastik gurubu aslaaa.km lerce çöp taşıdım arabamda çöp kutusu yok diye..10 kişen biri benim gibi düşünse yeter arkadaşlar.çöp atmam kolay kolay yanımdakilerede attırmam

Bu olayı bölgesel olarak buluşmalarda yapsak nasıl olur?Ayrıca bunu basınlada paylaşırız.Mesela Opelim Ankara Ağaç Dikme Günü,Opelim İstanbul Ağaç Dikme Günü,Opelim Ege Ağaç Dikme Günü???
evet güzel fikir aslında buluşmalarda yer belirleyip ağaç dikimi yapıla bilir..oeplim net acısındanda güzel reklam olur

ozaman konuyu istek ve tavsiyelere açıyorum...

açalım sonucu görelim

güzel b,i konu olmuş

güncel

Bu olayı bölgesel olarak buluşmalarda yapsak nasıl olur?Ayrıca bunu basınlada paylaşırız.Mesela Opelim Ankara Ağaç Dikme Günü,Opelim İstanbul Ağaç Dikme Günü,Opelim Ege Ağaç Dikme Günü???
:good: :alkis: :good: bence de güzel fikir, yola çıkan yolunu bulur arkadaşlar ama bu konuyu devamlı ilk sayfada tutup katılım ve desteği artırmamız gerekecek, şimdiden kolaylıklar hepimize, ama ramazanda zor olur diye düşünüyorum, bir de bu ağaç dikmenin bir dönemi vardır sanırım, inşalllah bilenler vardır içimizde, saygılar.

güncel

Geri