ani frende yanan dörlüler

içten uyarı var mı bende dikkat etmedim. ani frende içten uyarı verse ne işime yarıcak ki zaten.

arkadaslar bende de astra h var ama boyle bır ozellıgı yenı duydum . anı frende dortluler yanmıyor galıba

evet ben bi keresinde gördüm önümde bi vectra c vardı ve aniden fren yapmak zorunda kaldı fren lambaları inanılmaz bi şekilde hızlı yanıp sönüyordu özellikle bagaj kapağındaki stop lambası inanılmaz güzel bi görüntü veriyor:)

mercedeste stoplar komple yanıyo ani frende. arkadan gelenin reflekslerini daha çabuk uyarıyomuş

Astra H kullanma klavuzundan...

Ekli dosyalar

• Astra_H_Fren.webp
    Astra_H_Fren.webp
    52.7 KB · Görüntüleme: 53
astra dışı modellerde var mı? bilen arkadaşlar:confused:

Astra H kullanma klavuzundan...
Kullanım klavuzumda kapıların kendinden kilitleneceği ve park edip gidince camların otomatik kapanacağı da yazıyor ama ben hala kendinde kilitlenmesini kendinden kapanmasını bekliyorum arabayı alalı 3 sene oldu.

Klavuzun altında ise * işareti var ve şöyle diyor bazı araçlarda mevcuttur tüm araçlarda bu özellikler yoktur vs...Papirus arkadaşın dediği gibi arabam 3 yıllık oldu hiç biri yok varsa servis te yok demezdi herhalde...

2003 model peugeot 307 ani frenlerde 4lülerini yakmaya başlıyor.

acil fren yapıyorsan o anda zaten önmeli bir durumdasındır bu durumda da arkada yanan lamba pek umrumda olmaz açıkcası onu düşünemem:)

Geri