Ankara da HD Disk Tamir Eden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nadir abi genelde bu sorun virüs yüzünden oluyor benim bilgisayara ne zaman virüs girse taktığım flash diskler aynen öyle oluyor o yüzden bende takmamak için çaba gösteriyorum her siteye girme her dosyayı indirme birde 59 liraya güzel bir norton anti virüs programı al çok faydası var.

cozumu bu kutudan diski cikarmadanda bu yontemle hallolur diye düşünüyorum

cozumu bu kutudan diski cikarmadanda bu yontemle hallolur diye düşünüyorum

Bir arkadaşım durumla ilgileniyor sanırım kart denen bir parçasında yanma olmuş şimdi o parçayı emin etmeye çalışıyor. Bakalım ne olacak? birde kutu içinde olan disk sata giriş arkadaşın söylediğine göre ve direk pc ye bağlana biliyor.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:32 ----------

Nadir abi genelde bu sorun virüs yüzünden oluyor benim bilgisayara ne zaman virüs girse taktığım flash diskler aynen öyle oluyor o yüzden bende takmamak için çaba gösteriyorum her siteye girme her dosyayı indirme birde 59 liraya güzel bir norton anti virüs programı al çok faydası var.

Yok kardeşim virüs değil ya. Ben genelde pc de lisanslı program kullandığımdan virüs filan koruması tam. Malum siteler yönettiğim için benim pc de olan virüs demek bakımlarını yaptım sitelerinde çökmesine neden olur. İşi sıkı tutmam gerek yani.

Geri