ANKARA Dikkat!!! KIZILIRMAK SUYU......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
avrupa bizim fındıkları almak istemeyince, fiskobirlik ilkokullara dağıttı. Memleketde ağacın dibinden topladığımız çarık çürük elmayı armudu doğrayıp eşşeğin önüne dökerdik ya öyle birşey.

resmi olmadan ciddiye almayacam bu yazıları

Evet. Türkiye'de kanser 5 yılda %60 artmış..ilgili haber linki.
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/21/gnd101.html
Kızılırmak suyundada topraktaki radtoaktivite ve sülfat etkisi ile kanser riski var..
Nevşehir bölgesinde Atom Enerji Kurumunun açmış olduğu radyoaktif sondajları var. bunlar kızılırmağa sadece 10 km yakında ve kızılırmak bu sondajlardan etkileniyor..

resmi olmadan ciddiye almayacam bu yazıları

bu yazılanlar resmidir. Kaynaklar paragraf sonlarında mevcut. Hepsi resmi araştırmaya dayalıdır. Şu anda da Ankara üniversitesi bu konu ile ilgili çalışma yapıyor..

cidden halimiz yaman ben bu suyla araba da yıkamam artık

ya arkadaşım sen su bayisimisin :)

valla bizde ölen ölür kalan saglar bizimdir matıgı oldugu için ne kadar yırtınsakta yine bişey olmayacak ölen ölcek kanser olan olcak Allahın takdiri ecel kader v.s deyip unutacagız önce melih gökcek içisn o suyu söle iice bide su olaylar var mühendis odaları artık mesleki olayları unutup siyasi olaylarla ugrasıyorlar arastımra yapması gerekirken sadece parti çekişmeleri içine giriyorlar....

ya arkadaşım sen su bayisimisin :)

yazının sonunda yazdım. çevre muhendisiyim. ama su bayisi olmak isterdim.::) .hele önumuzdeki dönemde..çookk iş var çokkk.. ama bizede iş çıkıyor. bu suyu arıtmak icin proje gerek, tenik destek gerek.. Onu da çevre muhendisleri olarak biz yapacagız..önce insan sağlığı..

kızma arkadaşım takıldım verdiğin bilgiler için sağol

Geri