komediii

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne denir ki. Pes bile diyemiyorum.Valla bu yine iyi.Benim 1997'de Citroen AX arabam vardı,126 Bis'ten biraz büyüktürLevent çarşıda durdum içecek birşey aldım,kapılarıda kilitlemedim arabanın yanındayım zaten.40 yaşlarında bir adam geldi kapıyı açtı koltuğa oturdu direksiyonu tutmasıyla arabadan inmesi bir oldu
Ben halen izliyorum,adam bir öndeki arabaya bindi.Arabasıda E200 Mercedes
En ilginç olan yanı ise o Citroen'in kapı gizliydi,bilmeyen biri 5 dakika kapıyı açmaya çalışırdı
![]()
Herkesin gönlünde bir B kasa mutlaka vardır.vectra c yi vecta b ye karıştırdı he vay benim yurdum insanım vay
Valla bu yine iyi.Benim 1997'de Citroen AX arabam vardı,126 Bis'ten biraz büyüktürLevent çarşıda durdum içecek birşey aldım,kapılarıda kilitlemedim arabanın yanındayım zaten.40 yaşlarında bir adam geldi kapıyı açtı koltuğa oturdu direksiyonu tutmasıyla arabadan inmesi bir oldu
Ben halen izliyorum,adam bir öndeki arabaya bindi.Arabasıda E200 Mercedes
En ilginç olan yanı ise o Citroen'in kapı gizliydi,bilmeyen biri 5 dakika kapıyı açmaya çalışırdı
![]()