Arabama dolmuş çarptı

Ynt: Arabama dolmuş çarptı

Birşey sormak istiyorum, bu su aygırının denetimini kim yapıyor? Üstüne denetimli halk otobüsü yazmışlar birde utanmadan.

"antalya büyükşehir belediyesi denetimli halk otobüsü"..denetim var mı bunlara?

GNSpower link' Alıntı:
Birşey sormak istiyorum, bu su aygırının denetimini kim yapıyor? Üstüne denetimli halk otobüsü yazmışlar birde utanmadan.
Denetimi ALLAHLA kul arasında
internette çok iyi yağlı çekiç ustaları var antalyada bir tane gerek bana bence düzelebilir bir göçüğe sahibim:)

Çekiçle düzeltme yapıldıktan sonra, boya işini orijinali gibi yapabilecek bir arkadaş var. Ama önce kaportanın çekiçle düzeltilmesi lazım. İstanbul'da olsanız tavsiye edeceğim bir yer vardı ama Antalya'da hakikaten bilmiyorum. Boyasız kurtarabilirsiniz. Umarım orada da vardır. Tekrar geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın şu dikkatsiz sürücülere ne demek lazım bilmiyorum ki. Biz gözümüz gibi araçlarımıza bakarken maalesef böyle tipler sayesinde neler geliyor başımıza işte  31agryyy

Geçmiş olsun :(

Çok çok geçmiş olsun hayvan heryerde hayvan benımde arabaya carpıp kaçmış geçmişinle andığım bir insan benzeri

sagolun arkadaşlar sanayıden geliyorum çekme işi yapan üç ustayla ve kaportacı arkadasımla gorustum maalesef boyanacak başka çözümü yokmuş saglık olsun dıyorum buda nazarımız olsun

attalos07 link' Alıntı:
sagolun arkadaşlar sanayıden geliyorum çekme işi yapan üç ustayla ve kaportacı arkadasımla gorustum maalesef boyanacak başka çözümü yokmuş saglık olsun dıyorum buda nazarımız olsun

Aynen oyle nazar çıkmiış olsun beterınden saklasın Allah

Geri