Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recaı ben bu kadar dost bulmuşum kendıme ayrılırmyım hıc bak haala ıstanbul buluşması ıcın kendımı yırtıyorum adamlar kılını bıle kıpırdatmıyor 31agryyyREC link' Alıntı:Özüldüm ama zaruri bir durum olduğu aşikar. Hayırlı satışlar Sinan Abi.
Araç satılmadan önce peşin peşin anlaşalım, aracı sattıktan sonra buradan ayrılmak yok!
gradient link' Alıntı:Sinan direksiyon kılıfı alan adama hediye mi? Şaka bir yana direksiyonun orjinal kılıfsız halini koy bence.
yavuz ne 45 adamlar 41 den yukarı veren yok mecburen verecem artık napıımyavuzozkan link' Alıntı:Sinan kardeşim hayırlı satışlar. Umarım dilediğin rakama satarsın. Fakat BRC LPG li ve sedan olan bir araç için düşük tutmuşsun rakamı. 45,000⺠olabilirdi. Ve açıklamalar kısmını daha detaylı yazabilirdin. Umarım dilediğin evi alırsın.
sağol sabahattıncorsa_1990 link' Alıntı:Hayırlı satışlar Sinan abi.En doğru kararı vermişsin.Önemli olan ev,borcunu hafiflettikten sonra yine araba alırsın.