Araç Muayenesi (Far ve Egzoz Hakkında)

pehepe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 May 2012
Mesajlar
191
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Bu konuda yasal düzenleme yapılsa dahi dikkatli olunmalı.

Benim bahsettiğim bu araçta TRAMER kaydı tertemiz çıkıyordu mesela. Cunku tavanı ezecek şekilde araçla kaza yaptıktan sonra, sigorta müdahil olmaksızın kendi cebinden yaptırtmış. Yasa "kazalı aracı kendi cebinden karşılayarak yaptıramazsın, sadece sigorta yaptırabilir" şeklinde madde eklemeli, eklemezse benim yaşadığım sorun açısından değişiklik olmayacaktı.

km düşürmek te, i (sizin durumda old gibi) resmen tespit edilse dahi uç teşkil etmiyor. Satan avukatmış zaten, onu bildiği için de rahatlıkla düşürtmüş olabilir. Ancak şimdi aldığı ahlar açısından ne kadar rahattır orası ayrı mesele. Benim Ford'u değerinin 10-15% düşüğüne satmamdan sonra bir gün yolum satıcının işyerine düştü, içeri girip "tavanı göçürecek kaza yaptığını gizleyerek beni kazıkladın" diye söyleyebilirdim, söylemedim. Bazı şeyleri Allah'a bırakmak gerekiyor.

Bir insanda Allah korkusu olmaz ise herşeyi yapar malesef.. Ve vicdan meselesi tabi.. Neyse bunlarla tecrübe sahibi olduk umarım bundan sonra böyle bir olayı ne ben ne siz nede başkaları yaşar..
 
Üst