Yanlış anlamazsanız biraz eleştiride bulunmak istiyorum, ama sizin aracınızı daha rahat satmanız için bunları söylediğimden dolayı yanlış anlamanızı asla istemem.
Araba sahibi olmadan önce de arabalar hakkında bir çok bilgim olmasına rağmen aksesuar, paket, opsiyon gibi terimler bana çok uzaktı. Uzaktı derken, bir inceleme yazısı okumadığım sürece hangi pakette ne olduğunu bilmezdim.
Şimdi ise trafikte seyir halinde giderken gördüğüm araçların paketlerini ve olası donanımları bakarak anlayabiliyorum. O yüzden ilk defa araç alacak olanları da düşünün derim.
İlk eleştirim: ilandaki " Cam Tavanlı" ibaresi. Onun yerine paketinin adını yazın. Paket hakkında bilgisi olan insan zaten o pakette cam tavan olduğunu bilir ve sonradan mı yapıldı sorularını sormaz, sorarsa araştırmasını söylersiniz. Hatta o pakette olan ekstraları ilana yazabilirsiniz. Bilgisi olmayan da bu paket ne ki böyle diye araştırdığında öğrenir ve pek çoğunda olmadığı için ilgisini mutlaka çeker.
İkinci eleştirim: Tam olarak OPC olmadığı için üzerindeki OPC jantlar yerine orjinalleri takmanız, orjinal görüntüyü korur (Jantların geri dönüşü olmadığını yazdığınızı şimdi okudum, eğer faturası falan varsa kalsın)
Üçüncü eleştirim: Pandizot, panjur, yay gibi aksesuarları orjinalleriyle değiştirmeniz. Araca talip değilim ama bu tarz şeyleri araçla birlikte almaktansa kendim almayı tercih ederim, satarken de benim problemim olur
Not: Tamponda far yıkama sistemi mi var, ben mi yanlış görüyorum? Akslarda yük sensörleri var mı? Yoksa tesisatı hazır mı? Fazla dallandırmadan sorayım AFL' ye yada orjinal Xenon' a uyumlu gibi geldi bana. Eğer uyumlu ise bunlar da belirtilebilir.