aramızda hainler var!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaaa bende konuyu ciddiye aldım... ha ha ha haaaaaa

hahaha..İLLEGAL buluştuk evet...Hatta sonra da 3 araba çıktık silivri yoluna paralı bahsine yarıştık..çook çılgın oldu...Hepsini tokatladım...bir aylık kira paramı topladım bunlardan....Şimdi rahatladınız mıı...isteyene youtube daki linkide veririm...( video) hahaahhaa

coldekiadam' Alıntı:
hahaha..İLLEGAL buluştuk evet...Hatta sonra da 3 araba çıktık silivri yoluna paralı bahsine yarıştık..çook çılgın oldu...Hepsini tokatladım...bir aylık kira paramı topladım bunlardan....Şimdi rahatladınız mıı...isteyene youtube daki linkide veririm...( video) hahaahhaa

Nihal'imi geçtin kardeşim :D Denizcim erken kalkmışsın,sabaha kadar opelim.net'teydin.. Şaka bir yana illegal bize uymaz ama legal kalkış ayarlayalım yaa.. :cool:

İllegal yarış mı ?
Haydi canım Deniz yapmaz öyle şey

Arkadaşlar yönetim zaten benim :rock :) bu buluşmada bende olduğuma göre dolayısıyla yönetimin bilgisi war :cool: :) heheheheheh ciddi ciddi çok güldük çok muhabbet ettik hesapları ödemeden kaçıcaktık ama Özgür abinin temiz kalpliliği engelledi bu hain planlarımızı...Resimleri umarım en kısa zamanda görürüz.....

Eray-FB' Alıntı:
Arkadaşlar yönetim zaten benim :rock :) bu buluşmada bende olduğuma göre dolayısıyla yönetimin bilgisi war :cool: :) heheheheheh ciddi ciddi çok güldük çok muhabbet ettik hesapları ödemeden kaçıcaktık ama Özgür abinin temiz kalpliliği engelledi bu hain planlarımızı...Resimleri umarım en kısa zamanda görürüz.....

Bu daha bi komedi...

Walla iş ciddiye binmesin sakınha erkek erkeğe buluşulacaksada diğer arkadaşlara haber verilsin bence de- gerçi siz koca istanbulda Ankarada pek ayrılmıyorsunuzdur--

ayip denen bişi var:D

Geri