arcı yerden kesmek için üç ayak ismi

çifti 45tl çok iyimiş site güvenilir mi ki acaba

çifti 45tl çok iyimiş site güvenilir mi ki acaba
45,00TL + KDV yazıyor.Bir de kargo ekleyebilirler.Denemek için sepete at butonuna tıkladım ancak ürün kapalı yada stokta olmadığından. . . diye uyarı verdi.Belki telefonla arayıp sipariş edilebilir.

45,00TL + KDV yazıyor.Bir de kargo ekleyebilirler.Denemek için sepete at butonuna tıkladım ancak ürün kapalı yada stokta olmadığından. . . diye uyarı verdi.Belki telefonla arayıp sipariş edilebilir.

bende denedim olmadı:)

Kriko Standı. Piyasada fiyatları çifti 50-100TL arasında değişiyor. Güvenilirlik olarak piyasada satılanlar yeterince güvenli olmalı cunku üzerinde CE ve TÜV gibi onay etiketleri var. Bir de öyle birşeyi yapan kaynakçı, birebir insan hayatını ilgilendirdiği için sağlam yapıyor olmalı.

üzülerek söylüyorum ki TÜV ve CE belgeleri ürünlerin kalitesinden ziyade üretim şartlarının standartlara uygunluğunu kontrol ediyor, biliyorsunuz piyasada malum uzuv büyütme hapları, gergedan boynuzu hapları, zayıflama hapları, saç çıkaran ilaçlar vesaire hepsi tonla belgelere sahip ancak hiç bir halta yaramıoyorlar :( Keşke can güvenliğiyle birebir ilgilenen şeyler olsa...

Yine de yeterince güvenli olmalı sonuçta aracın ağırlığının 4'te 1'ini taşıyacak. Araç 1400 kg olsa, ön tarafa koysan 400kg yük kaldıracak. İnsanın omurgası bile 1000 kiloya dayanıyormuş. Kaldırsın o kadar...

Yine de yeterince güvenli olmalı sonuçta aracın ağırlığının 4'te 1'ini taşıyacak. Araç 1400 kg olsa, ön tarafa koysan 400kg yük kaldıracak. İnsanın omurgası bile 1000 kiloya dayanıyormuş. Kaldırsın o kadar...

hani arabanın altına yatılmayacaksa sorun yok tabi, demirden üretiliyo kaldırması lazım, düşerse de en fazla 15-20cmden düşücek araba :)

sonuçta arabayı kaldırmak riskli. geçenlerde aracı bagajdaki krikoyla kaldırırken kriko aracın altında yamuldu birden. aracı tuttuğu yeri de yamultacaktı az kalsın.

Bu kriko standlarından ben de almayı düşünüyorum cunku aracın alttan birkaç işi var: Radyatör sağ alttan hafif çatlak ona bakmak gerekiyor. (benim araçta) Buji girişleri alt tarafta, tetkik etmek/değiştirmek için ve motor yağı değişimi, şanzuman yağı katkı maddesi eklemek için de hep aracın altına girmek gerekiyor.

Geri