arıza lambası lpg

bi ustanın bide opelin orjinalinden şaşmayacaksın
ama lpg iyidir arada sorun yapsada bende düşünüyom ama kıyamıyom benim sarışına

orjinal lpgli opel istiyosanız ingiltereden getirteceksiniz :)

sensörü değiştirsen bile tekrar arıza yapıcak ve sebebi de lpg dir.

terkar arıza yapacak derken.yani lpg o sensörümü bozuyo yoksa saglam oldugu halde gaz sıkışmasından dolayımı hata veriyor.açıklarmısın tansugurler

Sensör,lpg den dolayı beyne yanlış sinyal gönderiyo;o da hata olarak algıladığı için arızayı kaydediyo ve ışığı yakıyo ...

dün arabama lpg taktırdım ve arıza ışıgı yandı ustam onu düzeltiriz dedi.bendede benzindeyken yanmıyo ama gaza geçer geçmez yanmaya başlıyo.Ha bu arada arabanız gaz da iken ne kadar yakıyo?

Sorun hakkında bi konu var arkadaşım zaten ...
( ''aracınız ne kadar yakıyor?'' başlığı altında ) ;)

Astra H 1.7 CDTİ duyduğum yorumlar sonucunda 150 ykr yakıyor imiş km de tabi kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim vergi olarak 854 ytl ama performance ve yakıt tüketimi yanından iyi araba ayrıca dizel olmasında dolayıda güçlü yokuşlarda felan

arıza lambası yanan arkadaşlar,

lpg montajınızı yapan firmaya gidin, aracınıza adamakıllı ayar yapsınlar. araçlarınız çok fakir karışım görüyor ve arıza ışığınız bu yüzden yanıyor.

lpgcinizin yapacağı işlemler
self - map ( aracın benzin enjektör süresini lpg enjektörünün süresine yaklaştıracak)
ve oksijen sensörünüzün çalışmasına bakacak (değerler normalmi)

bugün yaptırttım akşam üzeri tekrar bir ara yandı ve geri söndü enjektör pürkürtmeleri normal görünüyordu benzinle kıyasladık...iyi çıktı...15 bin km sonra ilk defa bakım yaptırttım...

Geri