astra 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vadrigar.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne diyim arkadaşım bende de var astra cdti ama................
sen bilirsin sen yinede iyi düşün

bende gözlemci olarak soyliyeyim ; kullanan arkadaşlar genelde sogukta zor calişma probleminden şikayetçi, bir de nadiren yakıt değerinden şikayet oluyor.Onun dışında kullananlar memnun görünüyor.Dediğim gibi ben kullanıcı değilim sadece gözlemlediklerimi soyluyorum.bizde corsa CDTİ var mesela, en soguk günde bile çalışma problemi yaşamadık.

ben bir kullanıcı olarak soyliyeyim; kullanan arkadaşlar genelde soğukta zor çalışma probleminden şikayetçi; ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama ben zaten İzmir'de yaşıyorum. İzmir'in havalarını bilirsiniz, bir de nadiren yakıt değerinden şikayet oluyor. evet bu konuda haklısınız. nasıl mı? şöyleki; benzinli araçtan dizele geçmiş olanlar genelde benzinli araç gibi yüksek devirde vites değiştirdiğiniz zaman ekonomiklikten çıkıyor. ama devrinde ve ona uygun viteste giderseniz. gayet ekonomik oluyor. mesela performanslı kullanımda şehirdışı 650km zor görürsünüz, normal şekilde (90-100 km/h) giderseniz eğer 900-950 km kadar yol yaparsınız. bizde astra cdti ve corsa cdti var, en soğuk günde bile çalışma problemi yaşamadık(tabii ki izmirde).

şimdiye kadar hiç 2. marşı bana göstermedi hep tek marşta araba çalıştı. belki tek kusuru 1.3 ün performansı olabilir.

...

ben(aslında babam:) 2006 haziraznda 1,6 enjoy benzinli aldık(sırf alman arabası sağlamdır diye)(pişmanım dizel aldırtmadığıma keşke zorlasaydım diye düşünürünm şimdi),araç birbuçuk hafta ankara ayazında dışarda yattı sadece bir sabah gidip çalıştırdım,kontağı çevirdiğim gibi çalıştı kerata,babam arabayı sürmüyo araba bende ama bende öğrenciyim:):) sonuçta ne çıkıyor ne olursa olsun dizel alacaksın milyarder olsam gene dizel alırımMMM..
araba alacağımız gün test sürüşlerine katıldım, C4 dizel kullandım ilk önce arabaya bayıldım,stop ettrdim heyecandan(hani araba alcaz ya sonuçta) anlamadım bile stop ettiğini:):):):)
sonra opel bayiinde 1,3 cdti kullandım C4 kadar beğenmedim hiç atak,seri gelmedi bana...alakalı alakasız yazdım bişeler çıkar...
naçizane fikirlerimdir:):):)
kola gelsin...........:rock

araç soğukta çalışmıyor,çalışsada marş süresi çok uzun onun dışında hiç bir problemi yok .Tabi dersen 1.3 perf. bakımından yoksunsa biz sana bi chip yaparız uçarak yolculuk yaparsın.Bu konuda ciddiyim opelim.net kullanıcılarına diesel arabası olan arkadaşlara uygun indirim yaparım. şu anki fiyat 700 ytl

vadrigar.' Alıntı:
bu aralar almayı düşünüyorum ama çok sorunlu olduğunu söyleyenler var.

araç hakkında bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..

teşekkürler.

Üye arşivi başlığı altında tanıtım yapılana kadar,başlığınız kilitli tutulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri