Astra G Yan çıta-Marşpiyel-Kapı kolu boya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun araç kendine gelmiş.. İnş. atma falan yapmaz sıkıntısız binersiniz..

güzel olmuş güle güle kullan. mahsuru yoksa maliyetini öğrenebilir miyim?

güzel olmuş güle güle kullan. mahsuru yoksa maliyetini öğrenebilir miyim?

100 liraya yaptırdım hepsini.

tamam gökaycım tekrar hayırlı olsun arac daha cekıcı olcak sıyah gırıye pek yakısmıyor sımdıden maşallah dıkkat cekcek gule gule kullan:)

Arabaya yeniden aşık oldum abartı değil çok değiştirdi görünümünü.Yavaş yavaş dış tarafı değiştiriyorum.

100 liraya yaptırdım hepsini.

iyi bir fiyata araba yepyeni bir görünüme kavuşmuş. arabanın en çok yıpranan yerleri tamponlar, kapı kolları. çok maliyetli olmazsa ben de kapı çıtalarını yenilettireceğim, uçlarından kalkma yaptı. arabanın kendi renginde mi yoksa krom mu yaptırsam kararsız kaldım?

iyi bir fiyata araba yepyeni bir görünüme kavuşmuş. arabanın en çok yıpranan yerleri tamponlar, kapı kolları. çok maliyetli olmazsa ben de kapı çıtalarını yenilettireceğim, uçlarından kalkma yaptı. arabanın kendi renginde mi yoksa krom mu yaptırsam kararsız kaldım?

Benim tercihim ve sitedeki eminim çoğu kişinin tercihi gövde rengidir.Krom tamamen aracın değeri bitiriyor.

Evet gövde rengi en uygun olanı olur. Arabaya sade şık bir görüntü verir.

Çok uygun fiyata yaptırmışınız hayrını görün :)

Evet gövde rengi en uygun olanı olur. Arabaya sade şık bir görüntü verir.

Çok uygun fiyata yaptırmışınız hayrını görün :)

Aynen Gövde rengi hem en uygunu hemde sadeliği seven biri olarak arabaya yeniden hayran oldum.Fiyatı farklı yollardan ucuza getirdik.Saniyeye gitmenin yararları diyelim:D

güzel olmuş fiyat gayet uygun...ayna kapakları kalmış :D

Geri