bayan arabaları :))))))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pembe ile tozutmuşlar.;)

Aykal istersen bundan sonra sen başlık atıp konuyu aç, resimleri ben yükleyeyim :D :p ;) . Daha kolay olur gibi bi his var içimde :D .Çıkmayan fotoğrafların bunlar olduğunu düşünüyorum :) ....
ya sen nasıl birr insansın ben sana yine çokk çokk teşekkür ediyim yaa 2 dir bayanlarla ilgili fln bişi açimm dedim hep böle oluyor dikkat edersen arabalarla ilgilide birsürü konu açtım ama hiç olmadı kurtarıcı meleğimsin ya :D :D sen nasıl anlayıp buluyosun resimleri anlayamadımki :o yinede çok teşekkür ederim yaa :o :)

güselmş

ya sen nasıl birr insansın ben sana yine çokk çokk teşekkür ediyim yaa 2 dir bayanlarla ilgili fln bişi açimm dedim hep böle oluyor dikkat edersen arabalarla ilgilide birsürü konu açtım ama hiç olmadı kurtarıcı meleğimsin ya :D :D sen nasıl anlayıp buluyosun resimleri anlayamadımki :o yinede çok teşekkür ederim yaa :o :)

Çıkmayan resimlerine sağ tıklayıp özellikler deyince ordaki URL adresinden resimlerini görebiliyoruz.. yani Nihal ablanın erdiğini felan düşünmeyin oda sizin bizim gibi bir insan :)

Rica ederim, görevim :) , fotoğraflar için tahmin yürüttüm ve tuttu, 6. hissim kuvvetlidir :D ..

Çıkmayan resimlerine sağ tıklayıp özellikler deyince ordaki URL adresinden resimlerini görebiliyoruz.. yani Nihal ablanın erdiğini felan düşünmeyin oda sizin bizim gibi bir insan :)

:) :alkis:

sen sus gökhan ne forma uğruyon ne başka bişe yapıyon bi konuda sen açta görelim :D:D hıh

Geri