Bayan Sürücüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumda kalıcı olmak isteyen arkadaşlar bu konuda bayanlar aleyhine yazarken çok dikkat etsinler bence :D

Şahsen memnunum bayanların araç kullanmalarından.. :rolleyes:

Yavuz daha geçenlerde yaptığın kazanın sebeplerini bi anlatırmısın? merak ettim de :D

ne bayanlar var erkelerden daha güzel seri atak kullanıyor.ne erkekler var rezil ötesi araba kullanıyor.bence bayan-erkek ayırt etmeden ehliyet almadan önce şöför adayları i.q testine girmeli.ayrıca 50yaşını dolduran her ehliyet sahibi her yıl periodik göz ve refleks muayenesinden geçmeli yanlız özel polikliniklerde parayla yaptıranlardan değil emniyet bizzat işi sıkı tutarak yapacak bunları.bakalım böyle radikal kararlardan sonra kötü süren kalıyormu trafikte...

benim daha güzel bir fikrim var bayan sürücülerden rahatsız olanlar trafiğe çıkmasın. eminim bayan sürücüler çok daha rahat olup daha az hata yapacaklardır. Onları sırf bayan olduğu için sıkıştıran, selektör ve kornayla panikleten gereksizlerden kurtulmuş olunur.

Kendi adıma son anlattığımı bayan olduğunu bilmeden selektör yaptığımı, selektör yapmadan önce 5 dakika arkasında yavaşça takip ettiğimi, zira sarhoş olabileceğini düşündüğümü belirttim. Geçerken gördümkü bayanmış.

Ayrıca hiç paniklemedi. Aynen yolun ortasında ilerlemeye devam etti.

Yavuz daha geçenlerde yaptığın kazanın sebeplerini bi anlatırmısın? merak ettim de :D

Gerek yok :D bana bir 206 GTI'a maloldu ama çok şükür yaşıyorum.. Dahada önemlisi bir Peugeot daha trafikten eksildi :)

Forumda kalıcı olmak isteyen arkadaşlar bu konuda bayanlar aleyhine yazarken çok dikkat etsinler bence :D

Şahsen memnunum bayanların araç kullanmalarından.. :rolleyes:

+yezocan:D:D

şaka bi yana ben pek rahatsız değilim nedenide sadece bayanlarda değil artık erkeklerinde cogu araba kullanmayı bilmiyorlar bana göre.
trafigi altüst eden 5 erkek varsa 2 tane bayan var artık.
her önüne gelene ehliyet verilince sonuc kacınılmaz oluyor;)
dün konya yolundan cıkıyorum akşam saat 11 civarı en sag şeritten gidiyorum en güvenlisi orası cünkü:)
adam 3. viteste en sol şeridi kapatmış gidiyor gelde fitil olma.
sonra ben suclu oluyorum makas attım sıkıştırdım diye mübah abi mübah:D:D

ya elbette kötü kullanan bayanlar var. bende ustayım süper şöförüm falan demiyorum. Ama genelleme yapılmasına karşıyım. Sizce ben hergün trafikte kaç tane öküz şöförle muhattab olmak zorunda kalıyorum hiç düşündünüz mü? Ama erkek şöförler çok kötüdür demek yerine trafikte öküz dolu diyorum. genelleme yapmıyorum. bu öküzlerin içinde bayan sürücülerde var yani.
daha bu sabah evimin olduğu sokaktan ana caddeye çıkıyorum. cadde e-5 çıkışı ve rampa olduğundan kimse yol vermiyor. boş bir anını bulup yola atlaman gerekiyorum. Öküzün biri sağa sinyal yatığım halde gelip sola girip sağa dönece bana geç diyor. Karşı yoldan gelen sokağa giremiyor. ben soldan gelen hiç bir aracı göremiyorum. bana geç dediğinde çıkmaya çalıştığımda başka bir araç arabamın önünü götürüyordu.

ya elbette kötü kullanan bayanlar var. bende ustayım süper şöförüm falan demiyorum. Ama genelleme yapılmasına karşıyım. Sizce ben hergün trafikte kaç tane öküz şöförle muhattab olmak zorunda kalıyorum hiç düşündünüz mü? Ama erkek şöförler çok kötüdür demek yerine trafikte öküz dolu diyorum. genelleme yapmıyorum. bu öküzlerin içinde bayan sürücülerde var yani.
daha bu sabah evimin olduğu sokaktan ana caddeye çıkıyorum. cadde e-5 çıkışı ve rampa olduğundan kimse yol vermiyor. boş bir anını bulup yola atlaman gerekiyorum. Öküzün biri sağa sinyal yatığım halde gelip sola girip sağa dönece bana geç diyor. Karşı yoldan gelen sokağa giremiyor. ben soldan gelen hiç bir aracı göremiyorum. bana geç dediğinde çıkmaya çalıştığımda başka bir araç arabamın önünü götürüyordu.
O okuzlerin hepsi erkektir.... Biyoloji dersinden hatirladigim kadariyla okuzun di$isi olmuyor :) :) :)

inek diyelim o zaman onlara :D

bu inek-öküz konusuna en iyi cevap verecek kişi Erman abi aslında ama o da tatilde

kulağı çınlasın:)

Corsayı aldıktan 15 gün sonra bir bayan arkadaşımız :) beşiktaş barbaros bulvarında 2. vitesi göremediğimiz yoğun bir trafik anında bana arkadan öyle bir çarptıki o zaman cd çaları taktırmamıştım kasetçaların içindeki kaset fırladı teyipten...

İndim aşağıya arabadan inmiyor hanım efendi :)...Farkettiyseniz az önce kaza yaptınız dedim..Eee şimdi napcaz dedi :9

Gerisini anlatmıyorum...:)

Geri