Beni seçin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ülkenin kaderi birkaç siyasi liderin keyfine kalınca maalesef vatandaş olarak elden fazla bir şey gelmiyor, bir de bunlara "oy kullanmayacağım" veya "kararsızım" diyenler eklenince (son verilere göre kararsızların oranı neredeyse % 25 leri buluyormuş :() bu durumda oy kullanan seçmenlerin yarısına yakınının oyunu alan bir parti rahatlıkla tek başına, hem de fark atarak iktidara gelir.

Serkan abi adada yaşayanların can güvenliği tehlikede:) Tsunami vurabilir. O yüzden her adalı kadının banka hesabına her ay 600TL yatırman gerekir:) Ada Sigortası :)

kadın erkek ayrımı yok adada yaşayan herkeşe askeri ücretten mayış verilip sikörta yapılacak :D

Atama bekleyen öğretmenleride yurtdışına atarsan oy verebilirim bak ithal öğretmen geliyor bizde deplasman yapalım ben rusyaya atanmak istiyorum ;)

Şimdiye kadar oyumu kullanmamayı düşünüyordum bu vaatlerden sonra oyum sana ama bir şartımız var opelim olarak kanalın gececeği güzergahı tam net nerden gecireceksin il/ilçe/köy/ gibi acıklada oralardan arsa alalım :)

ankarada deniz var sadece gizliyorlar.

Süper :D

yaw şu gizli deniz i söylede yazları boşuna tatile gitmeyelim :)

Ne eğlenceli bir toplumuz aslında :D Ağlanacak halimize gülmeyi çok iyi başarıyoruz :D Seçim yaklaşıyor oy verecek bir tane doğru düzgün adam yok ama biz hala eğlenebiliyoruz. :D
niye çılgın proje ve akp varya daha ne olsun ...

güzel espiriler ama bu seçim döneminde gerçekten saçma sapan vaatler var malesef birisi kanal açacam diyor öbürü 600 tl verecem diyor diğeride her ailede 1 kişiye sınavsız iş verecem diyor gerçekten çıldırdılar

Geri