Bilgisayar açılmadan kapanıyor

Sabah denedim belki açılır diye açıldı nasıl is anlamadım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adaptörde sıkıntı olabilir.batarya da olmadığından açılıştaki tüm yük adaptöre biniyor

adaptörde sıkıntı olabilir.batarya da olmadığından açılıştaki tüm yük adaptöre biniyor
Zaten adaptör bozuktu lehimlettim elektrikcide o yüzden mi acaba batarya bitik zaten ölü

muhtemelen

Yeni adaptör alıp gene denedim gene açılmadı açılsada ekranda görüntü yok kafayı yicem harddisk isigida yanmıyor

Büyük ihtimal güç girişinde sorun var. Batarya olsa onu da şarj etmez diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal güç girişinde sorun var. Batarya olsa onu da şarj etmez diye düşünüyorum.
Hicam hdd yi söktüm taktım açıldı normal şekilde ama tekrar kapandı açıldıktan sonra batarya takılı değildi batarya ölü zaten

Hicam hdd yi söktüm taktım açıldı normal şekilde ama tekrar kapandı açıldıktan sonra batarya takılı değildi batarya ölü zaten

Hdd de sorun olsa uyarı felan vermesi gerekir. Söküp takınca değilde güç girişindeki temassız kısım varsa o temas edince açılıyor olabilir.

Hdd de sorun olsa uyarı felan vermesi gerekir. Söküp takınca değilde güç girişindeki temassız kısım varsa o temas edince açılıyor olabilir.
Hdd deki bilgiler dosyalar çok önemli benim için onlar gitmesinde ... ama daha önce hic acilmazken hdd ışığı yanmiyordu

Geri