her meslekte iyiside vardır kötüsüde her galericiye aynı denilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsine aynı demedim zaten, dikkatli okursan farkedersin dostum,,, zaten konu galericilerin aynı olması, yada yaptıkları değil,her meslekte iyiside vardır kötüsüde her galericiye aynı denilmez
tesadüfmüdür nedir bizde Nevşehirden bir kere çarpılmıştık pertli araba konusunda .......
izmirde vardar oto dışında aracın pert olduğunu saklayan bir galericiye raslamadım. tabi ben araç ararken,sonuçta kendilerine dönülceğini bildiklerinden daha dürüst oluyorlar bu konuda bence.kendi satan sahıslar genelde bilmiyordum ayağına yatıyor.aracın kendi sahibinden aldığında çıkma olasılığı daha yüksek kanımca...
Pek çok arkadaş bilir.Bende galericiyim.Tamamen saçma bir durum.Aldığı arabadan anlamayan galerici bir kere ya enayidir ya acemi.Ayrıca her galericinin bitanıdığı bir evrak polisi vardır.Aracı sorgulatır.Ayrıca hiç anlamıyorsan servise yada bir ustaya götürürsün.Ve daha sayamayacağım bir çok teknik.Kusura bakmasınlarda, salaklığına doymasın![]()