14 Ağu 2008 #41 forged&carbon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2008 Mesajlar 2,661 Tepkime puanı 0 Puanları 0 efeeryurt' Alıntı: NOS'a fln gerek yok bu arabada, giderken müziğin sesini açsın, o götürür ztn... Genişletmek için tıkla ... bende nos düşünüyodum vazgeçtim şimdi... ama trance değide hiphop dinlesek bassdan dolayı daha mı hızlı gideriz
efeeryurt' Alıntı: NOS'a fln gerek yok bu arabada, giderken müziğin sesini açsın, o götürür ztn... Genişletmek için tıkla ... bende nos düşünüyodum vazgeçtim şimdi... ama trance değide hiphop dinlesek bassdan dolayı daha mı hızlı gideriz
14 Ağu 2008 #42 A aykal Bilgi Girilmemiş nightboy' Alıntı: yuh artık Genişletmek için tıkla ... içimden geçeni yazdın
27 Ağu 2008 #43 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 33 bu arabada benzıne gerek yok ya teyp (yada teyplerı ) açınca zaten araba kendı kendıne gıder
27 Ağu 2008 #44 vectra delisi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2006 Mesajlar 2,618 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Allah akıl fikir versin o kadar parçayla ben bizim mahallenin bütün arabalarına set döşerdim heralde.
Allah akıl fikir versin o kadar parçayla ben bizim mahallenin bütün arabalarına set döşerdim heralde.