Cam Hasari Olanlar Dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jetblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar aracı kasko yaptırıken orjınal olarak bir yetkili serviste nasıl civataya kadar orjinal takıyorsa takmaka zorunda da yılda bir cam hasar hakkı oldugu için problem yapmaya çalışıyorlar bana dedikleri opelin yetkili servisinde taktırırsanız 150 ytl yi gecer muhafiyrt uygulanır yani hasarsızlık bozulur dedi peşini bırakmadım 5 gun surekli telefon actım sonuçta orjınal camı taktırdım çabuk pes etmeyin

Selamlar arkadaşlar,
ithal-yerli-orjinal cam konusunda özellikle ayırıcı özellikler nelerdir? Bu akşam 9 gibi TEM'den eve gelirken gelen taşla benim camın tam ortası da yuvarlak halkalar şeklinde çatladı. Başak sigorta'dan kaskom var.
yarın birde bu çıktı uğraşıcaz muhtemelen

arkadaşım hasarsızlıgın bozuldumu daha önce

Hayır bozulmadı, %40 hasarsızlığım var ancak bildiğim kadarıyla yılda bir kez cam değiştirme hakkım var zaten birşeyleri bozmadan.
Derdim fazla uğraşmadan-koşturmadan bu camı yaptırabilmek, anlaşmalı cam servislerine gitmek gerektiğinden bahsediliyor onlarda çok fazla değil İstanbul içerisinde.

59İSTANBUL / İKİTELLİSİDAL OTOCAM
Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi 13. Blok No:1
İkitelli / İSTANBUL0212 549 65 09
0212 549 60 81 *
0532 395 37 21Niyazi AzınMAS başak sigortayın car galssla anlaşması varsa orjına neyse takarlar üstüne düşersenizz

aracın kaç modeldi

Teşekkürler bayi bilgisi için. Aracım 2000 model makyajlı b2 kasa vectra

orjinalden şaşma arkadaşım mecburen bulup takıçaklardır hasarsızlıgın bozulmadan sagılar

Geri