Çekici Hizmeti Veren Sigorta var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yukardaki haberde ışık sigortanın ülke genelinde bu hizmeti verdiği söyleniyor ışık sigorta acentasını arayıp öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar bu şekilde çekici hizmeti almak adına prim ödeyen arkadaşlar varsa bende bir bilgi paylaşmak isterim. Sadece kaza anında veren şirketler var ama bunun yanında her türlü arıza içinde bu hizmeti veren var. Yaptıracaksanız bence ne şekilde verdiklerini sorun sonra hüsran yaşamayın derim.

Ben ş.dışı veren bilmiyorum.15-20 tl karşılığında çekici hizmeti veriliyor yalnız şehir içi tümü...

Evet bir kaç firma şehir içi dedi. Bakalım şehirler arası hizmet vereni bulabilecek miyim? Araştırmaya devam ediyorum. Bilen arkadaşlar da olursa artık paylaşırlar.

ustad bugun axa oyak sigorta yaptırdım aracıma 28 tl ek para vererek çekici yardımı ve hasar ödemesini 5000 tl daha artırdılar

ustad bugun axa oyak sigorta yaptırdım aracıma 28 tl ek para vererek çekici yardımı ve hasar ödemesini 5000 tl daha artırdılar

Sizinki de şehir içi mi?

Sadece kaza için değil değil mi? Bir çok firma sadece kaza olması durumunda dedi bana arazı kapsam dışı şeklinde konuştular.

Sadece kaza için değil değil mi? Bir çok firma sadece kaza olması durumunda dedi bana arazı kapsam dışı şeklinde konuştular.
bana verilen bilgi aracın bozulması durumunda çekici ücretsiz hizmet verecek..

Geri