clio sport tourer!

Arkadaşlar her araç konusu açıldığında aynı dialoglar geçiyor hemen hemen.. Eminim herkes ister parası olsa da en kralından opele-vw'ye-audiye vs.. binmek, ama herkes imkanları doğrultusunda hareket ediyor.. bundan önceki arabalarım hep reno idi (kardeşimde-babamda halen clio var)... arabaya birşey diyemem ama bundan gayrı fransız malı tuvalet kağıdı olsa bi tarafımı silmem... lafım meclisten dışarı... bi başka kılım bu fransızlara..

Sonuna Kadar Destekliyorum Eminim Ki Bu renoyu Kotuleyen Sahislarin %90 ı Hayatlarinda bir Defa Binmişlerdir O Bindikleri Araba Hor Kullanilmiş Bir Arabadir Ona Kalirsa Bizde Ne Opeller Gorduk Ama Hic Bir Zaman Kurunun Yaninda YAŞ olanlari Yakmadik OPel Güzel Kalite Araba Dedik NOLAMAZ Kardess
:good: :good: :good: :alkis: :alkis: helal be alp sana:D

reno diyince herkesim aklına toros geliyor herhalde...

clio sybol harici aslıda iyidir... ben meganı baya severim hatta bu arabamı almadan önce 307 ve megane hb çok aradım ama kısmet buymuş yoksa bence renault 2003 tenn beri clio sybolu saymazsak aşmış durumda...

Goksar Valla ben 2005 Clio Symbol Kullaniyorum Arabanin Kotu Bi Yanini Gormedim Ha Tamam Hafif Araba Opele Gore Guvenlik Yonu Zayıf Bir Araba Ama Nedense Bu Forumda Reno İle İlgili Bir Konu Yada Opelin İyi Yanlarini Konusulacak Olsa Hep Reno İle Kıyaslanma Yapılıyor... Neden Baska Arabalarla Yapılmıyor Yada Yapılamiyor ? Mesela Opel İle Bmw Neden Kiyaslanmiyor ?:confused: Cünkü Opelde Bmwnin Yaninda Düşük Kalıyor Her Zaman OPel İle Kıyaslanacak Bi Araba Olsa Hemen Reno Bulunuyor....

Goksar Valla ben 2005 Clio Symbol Kullaniyorum Arabanin Kotu Bi Yanini Gormedim Ha Tamam Hafif Araba Opele Gore Guvenlik Yonu Zayıf Bir Araba Ama Nedense Bu Forumda Reno İle İlgili Bir Konu Yada Opelin İyi Yanlarini Konusulacak Olsa Hep Reno İle Kıyaslanma Yapılıyor... Neden Baska Arabalarla Yapılmıyor Yada Yapılamiyor ? Mesela Opel İle Bmw Neden Kiyaslanmiyor ?:confused: Cünkü Opelde Bmwnin Yaninda Düşük Kalıyor Her Zaman OPel İle Kıyaslanacak Bi Araba Olsa Hemen Reno Bulunuyor....

valla sorularına cevap verebilecek yeterliliklte değil sitede henüz.. ama her araç kendi sınıfında değerlendirlmelidir. BU arada sen Clio dan memnunsan sorun yoktur ama benim zevkime hitap eden bir araç değil.. Yine de kazasız belasız sürüşler diliyorum...

valla sorularına cevap verebilecek yeterliliklte değil sitede henüz.. ama her araç kendi sınıfında değerlendirlmelidir. BU arada sen Clio dan memnunsan sorun yoktur ama benim zevkime hitap eden bir araç değil.. Yine de kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Tesekkürler Sizlerede Kazasiz Belasiz Günler....

Bu aracı bayramda yolda gördüm ama emin olamamıştım ? lacivert renkte idi, test için prototip mi ürettiler, yine bana mı denk geldi ya :)

Buda demek oluyorki,
Opel sadece ve sadece, cliodan üstün bir araba! (Megane'den değil)

Buda demek oluyorki,
Opel sadece ve sadece, cliodan üstün bir araba! (Megane'den değil)
Her daim Cliodan üstün Onu Kabulleniyorum Ama Opelin Üstün Olduğunu Bile Bilede Clio Yu Neden Kücük Düsürülüyor Onu Anlamiş Deilim :confused: :(

Geri