çok kızdım

Soner ustam çok büyük geçmiş olsun allahtan yavaş gidiyormuşsun yoksa dediğine göre araç baya büyük hasar alcakmış:( senin araç sfidı dimi eğer öleyse abi aman bende en az senin kadar üzülürdüm çünkü öle araçlar yok artık piyasada:(
evet sfi..içim gitti sorma masrafı önmeli değil de zaten kendim yapıyorum böle olması çok üzücü
araç satılık sattıktan sonra olsa madara olcaz sen yaptın dicek adam bak artık işeee aydın küçük yer hemen dedikodu

evet arkadaşlar dün kendi aracınla yolda kaldımmm...aracı aldığımda aldığım arkadaşa sordum trıgeri değiştimi diye abi daha 20.000 km oldu dedi evet dediği gibi değişmiş ama dün yolun ortasında arac aniden stop etti nişanlımla salına salına geziyodum allahtan hız yoktu servise çektik sabak söktüm trıger kaıyışının arasında bez parcası....offfff offffff....şükür yarabbi....sente atlamış bütün subaplar eğik işin yoksa değiştir..allahtan süratli iken yapmadı yoksa pistonları patlatcaktık bende sizin gibi madur oldumm allahım yaaa
:eek:
bez mi unutmuşlar yani trigerin oralarda
insaf yaw...
geçmiş olsun

evet arkadaşlar dün kendi aracınla yolda kaldımmm...aracı aldığımda aldığım arkadaşa sordum trıgeri değiştimi diye abi daha 20.000 km oldu dedi evet dediği gibi değişmiş ama dün yolun ortasında arac aniden stop etti nişanlımla salına salına geziyodum allahtan hız yoktu servise çektik sabak söktüm trıger kaıyışının arasında bez parcası....offfff offffff....şükür yarabbi....sente atlamış bütün subaplar eğik işin yoksa değiştir..allahtan süratli iken yapmadı yoksa pistonları patlatcaktık bende sizin gibi madur oldumm allahım yaaa
Geçmiş olsun ustam.

Geri