Corsa B 1998 Modifiye Önerileriniz

Stop yorumun için teşekkür ederim :) Gsi jantı dememden kasıt şu 94lerde çıkan 3 kollu tiptendi :) corsa gsi alma gibi düşüncem vardı ki maalesef temizi yok,kıymetini iyi bil :D Bu arada farlarında oldukça güzel ama değişiklik olsun dersen moretta tarzı getirtebilirsin.

Ön panjur olmamış logosuz kullanabilirsin birde köşesine GSi logosu atarsan çok hoş olur. Daha sonra camlara film çek sonra dış kapı kollarına karbon folyo çek jantları eski kasa Tigra jantı ole değişebilirsin güzel duruyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle teşekkürler, panjur iptaline gitmedim çünkü wauxhall türkiyede hiç yoktu bi ilki uyguladım ve bana göre beğendim :) teşekkür ederim tekrar

Öncelikle teşekkürler, panjur iptaline gitmedim çünkü wauxhall türkiyede hiç yoktu bi ilki uyguladım ve bana göre beğendim :) teşekkür ederim tekrar

Rica ederim pardon Wauxhall olduğunu görmemiştim kusura bakmayın diğer fikirlerimi dikkate alabilirsiniz.

Bence panjur 10 numara, wauxhall Türkiye'de yok, çoğu kişide bilmez zaten.
Ama bilenler yeter bence :D Opel'in klasik panjurundan 100 kat daha güzel.

maşallah,emsalleri arasından direk sıyrılıyor...

bana sorarsan tüm stickerlar ve plakalıklar iptal güzel bir takım öne kare olarak plaka,camları renklendirirsin ki tahminim rengine hafif aynalı bir film havalı olur,jant uydurmada b serisi biraz sıkıntılı gelir ama 5 kol bir compomotive çok asi ve orjinal bir görünüm katar diye düşünmekteyim... :)

maşallah,emsalleri arasından direk sıyrılıyor...

bana sorarsan tüm stickerlar ve plakalıklar iptal güzel bir takım öne kare olarak plaka,camları renklendirirsin ki tahminim rengine hafif aynalı bir film havalı olur,jant uydurmada b serisi biraz sıkıntılı gelir ama 5 kol bir compomotive çok asi ve orjinal bir görünüm katar diye düşünmekteyim... :)

Stickerlar gerçekten biraz fazla kaçtı çoğu hatır gönül işi oldu bilirsiniz :) , ön plakalığı iptal etmeyi düşünüyorum :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:05 ----------

Bence panjur 10 numara, wauxhall Türkiye'de yok, çoğu kişide bilmez zaten.
Ama bilenler yeter bence :D Opel'in klasik panjurundan 100 kat daha güzel.
Aynen skoda mı bu diyenler cıktı :) Abartı kesinlikle sevmiyorum aracım kendini biraz belli etsin yeter o yüzden film falan bana göre değil :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:08 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:06 ----------

Stop yorumun için teşekkür ederim :) Gsi jantı dememden kasıt şu 94lerde çıkan 3 kollu tiptendi :) corsa gsi alma gibi düşüncem vardı ki maalesef temizi yok,kıymetini iyi bil :D Bu arada farlarında oldukça güzel ama değişiklik olsun dersen moretta tarzı getirtebilirsin.
Sanırım kastınızı anladım 3 kol jantım vardı orjinaliydi zaten ama değiştirdim yada sizin dediğiniz farklı çünkü çok çirkindi :) bakalım memnunum arabamdan daha iyileri sizin olur inşallah bende iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:09 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:08 ----------

Rica ederim pardon Wauxhall olduğunu görmemiştim kusura bakmayın diğer fikirlerimi dikkate alabilirsiniz.

Önemli değil,teşekkür ederim tekrar ilk geldiğimdede söylemiştim kapı kollarınız çok hoş duruyor diye yarın hallettircem inşallah :)

aracınız

Çok güzel maşallah nazar değmesin

Hocam maşallah çok güzel aracınız.ancak egzoz apaçiler gibi olmuş Şahin doğandan farkınız olsun derim ben orijinali güzeldir

Sent from my iPad using Tapatalk

Hocam maşallah çok güzel aracınız.ancak egzoz apaçiler gibi olmuş Şahin doğandan farkınız olsun derim ben orijinali güzeldir

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok teşekkür ederim hocam egzos araca göre cok büyük biliyorum kaba duruyor ama aldığım performans gerçekten cok başka etkilemese bi dakika tutmam ama cok fark ediyor :)

Geri