depodaki benzini nasıl boşaltabilirim??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bişey olmaz karıştır 98 oktanıda gazla

Aracım pert olduğunda depoda 160 YTL'lik tam depo yakıt vardı.... Sigorta zaten sağdan soldan kesip zarar soktu, bari yakıtı alayım diye düşünmüştüm. Ama servis teknik olarak mümkün değil demişti... Canım sağolmuştu

Aracım pert olduğunda depoda 160 YTL'lik tam depo yakıt vardı.... Sigorta zaten sağdan soldan kesip zarar soktu, bari yakıtı alayım diye düşünmüştüm. Ama servis teknik olarak mümkün değil demişti... Canım sağolmuştu
Servis işine gelmediği için yada uğraşmamak için öyle demiştir araç zaten pert gerekirse depoyu deler alırım o yakıtı servise yedirmem:mad:

bence servis yakıtı kendisine ayırmış :)

Gökalp arkadaşım, yukarda da yazdığım gibi arab stop ediyor kendi kendine.

şamandıra kapağını sökme pek kolay görünmüyor. özel anahtar lazım gibi duruyor.

depo girişinde bulunan o filtre midir nedir onu sökmek mümkün müdür acaba?

arkadaşlar kaputun açtığımda sol üst kısımda benzin hortumlarını görüyorum. onları kelepçeden söküp benzin poması aracılığıyla benzini almayı planlıyorum. bu hortumları sökmennin bir sakıncası olur mu? bilen biri varsa lütfen yardım etsin.

Astramm gerekli bilgiyi vermiş .Daha hortumla vs. ile uğraşıp çare arama. İşin basiti dururken kendini boşuna yorma. :(

Son düzenleme:
peki o zaman koltuğun altındaki kapağı sökmeye çalışacağım. bu arada pompa geçmeli gibi takılmış. nasıl çıkarılıyor yerinden?

ozmn arabayı ters çevirip sallayın dökülsün benzin :D bişey olmaz dememin sebebi de insanlar solventle kullanıyo arabalarını en çok kurum bağlıo normal benzinden bişey olmaz bence. ama sen daha iyi bilirsin.

Son düzenleme:
araba pert degılmı arkadasım vur kır gıtısın ne tasa edıyorsun al benzını...

koltugun altındakı pompaya ulasmak ıcın özel aparat kullanıyor. ama önceden aparat yoktu 2 tane buyuk arkasına vurulacak tornavıda yada levye bırde cekıçle tıklayarak acardım zamanında ama sımdı aparatı var. ayrıca hortumları sökmenın bı zararı olmaz. deponun altında tapa felan yok ama deponun altında ana giriş hortumu var onu sökup ordan hortum atıp vakum yaparsan komple olmasada iyice boşaltırsın

Geri