Dolu yemiş araba...

arkadaşlar dün erzurumda yeni honda civic e bakmaya gittiğimde orda ikinci el accord gördüm. sahibini aradım buldum. hemşeride çıktık zaten. 29,5 olur en son dedi ama 28 e ikna oldu. araba ankarada türk telekomda makam arabasıydı ihale yoluyla alınmış. 150 bin km de benzinli ve full servis bakımlı. sigara dahi içilmemiş. ancak sol ön kapı sacı değişmiş ve bir iki parça boyası var. daha da önemlisi araba ankarada komple dolu yemiş. izler bariz belli oluyor. 2,0 motor ve koltuk ısıtma hariç full modeli. ne dersiniz bu araç alınırmı?

teşekkürler.

Hadi aldın.Peki satayım dediğinde kime satacaksın :) Zaten ikinci eli zayıf bir araç.Kilometre 150 bin.Bir de dolu yemiş çukur göçük boya zedelenmesi.Yanına bile yanaşma derim :)

Dolu izleri autoking gibi firmalarda düzeltilebiliyor, çukurların büyüklüğü ne kadar?

işyerimde arkadasım o otoking denilen yerde dolu izleri düzelttirdi fakat nekadarda yaptık deseler olmuyor.... yansımalar dalgalı oluyor ve insanın canı sıkılıyor. bence biraz daha aramakta fayda var

Hadi aldın.Peki satayım dediğinde kime satacaksın :) Zaten ikinci eli zayıf bir araç.Kilometre 150 bin.Bir de dolu yemiş çukur göçük boya zedelenmesi.Yanına bile yanaşma derim :)
evet haklısınız. galericilik yapan birinden bunları duyduktan sonra vazgeçmekte fayda var. teşekkürler

Hocam bulaşma derim güzel arabalar var o fiyata.. Bence iyi araştır..

Hocam bulaşma derim güzel arabalar var o fiyata.. Bence iyi araştır..
evet vazgeçtim zaten. ama accorddan vazgeçemiyorum. taktım kafaya.

aman bulaşma sinek küçük miğde bulandırır ilk aldğında hevesle dert etmessin daha sonraları içten içten gıcıklanırsın.satarken derdini anlatamazsın birsürü iş :) 1-2 bin fazla ver kafan rahat olsun..

aman bulaşma sinek küçük miğde bulandırır ilk aldğında hevesle dert etmessin daha sonraları içten içten gıcıklanırsın.satarken derdini anlatamazsın birsürü iş :) 1-2 bin fazla ver kafan rahat olsun..
evet abi vazgeçtim zaten. ben pimpirikli adamım. rahatsız olurum. sattığım son 2 arabamda boya bile yoktu :)

Geri