Doluya yakalandım, hasar büyük!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qarutsze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Doluya yakalandım, hasar büyük!

mmtcopur link' Alıntı:
çok geçmiş olsun. Kapalı garaj şart
kapalı garaj şart ama araçlarımız herzaman garajda deyil almışızki binelim trafikte falan yakalanmak var doluya.İnşAllah denk gelmeyiz.

MeRt link' Alıntı:

Bundan daha hızlı, daha büyük ve daha çok yağdı, çatılarda kar yağmış gibi bir görüntü vardı.

gio- link' Alıntı:
çok geçmiş olsun . ben de aynı dertten muzdaribim . dün aracımı park edip spor salonuna çıktım . gürültüleri duyunca aracımın yanına koştum . biraz da içim rahattı aslında ağacın altına parketmiştim sorun olmaz diye düşündüm ama gel gelelim çam ağacı olduguna dikkat etmemişim . 10 a yakın kaputta 2 sol şoför kapısında 2 tane tavanda görebildiklerim bunlar . aracın yanına geldiğimde arabanın üstü komple kozalaktı . Dolunun etkisiyle kozalaklar da sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum . Tarık abiyle görüştüm hafta sonu gel bakalım dedi sonucu paylaşırım sizlerle , Tekrardan geçmiş olsun

Size de geçmiş olsun, az ama yine de can sıkıcı değilmi. Benim yüzlerce kaputta ve tavanda, nolcak bilmiyorum.

Ynt:

çökük sihirbazı ni inceledim uygulama resimleri içime sindi bi göz atın derim

Gecmis olsun umarim hemn halolur

Mahalleden Hyundai I30 perişan tavan kevgir bizim araçta tık yok.,

dreamofice link' Alıntı:
Geçen gittiğiniz yere mi gidiyorsunuz?

Aynen oraya gidiyorum. (:

Çok memnun kaldım geçen seferki ilgi ve alakalarından valla. Hatta benim arabaya da geçen haftalarda vurdular göçükler var, onun içinde ayrı gideceğim.

Bugün servis ve Autokingee gittim. Servis boya yapılacağını, kesinlikle düzelmeyeceğini söyledi. Autoking ise ulaşılabilen yerlerde alttan müdahele ile yukardan vakumla giderilebileceğini, en kötü ihtimalle %80-%90 oranında giderilebileceğini belirtti. Serviste konuştuğum arkadaş OTTO ZENITH diye bir firma tarafından yapıldığını söyledi. Şimdi kafam karışık, Autoking'te yaptırırsak araç garanti dışı kalma ihtimali varmıdır? Açıkçası 1 aylık arabayı da boyatmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler...

Otoking boyamadan yapar sanırım ve aracınız garanti dışı kalmaz, servisin haberi olmasın yine de servis kaydı açtırmışmıydınız questionnn

niko22 link' Alıntı:
Otoking boyamadan yapar sanırım ve aracınız garanti dışı kalmaz, servisin haberi olmasın yine de servis kaydı açtırmışmıydınız questionnn

Servis kaydı açtırmadım, sadece fikir almak için gittim. Ayaküstü konuştuk sonra ayrıldım. Telefonla aracı aldığım bayi ile de görüştüm, aracın fotoğraflarını gönderdim. Autoking'te yaptırmamı önerdi.

Ynt:

Cok gecmis olsun.

Geri